Trpela je njegove skandale i sedam godina čekala da je zaprosi. Onda se pojavila jedna Srpkinja i dobila sve što ovoj nije uspelo

bastijan švajnštajger
Foto: mam / Mavrixphoto / Profimedia

Bili su sedam godina zajedno.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger jedan su od onih parova koji deluju sasvim idilično. Na raznim događajima širom sveta oni blistaju zagrljeni i nasmejani na crvenom tepihu, na društvenim mrežama dele fotke sa zajedničkih romantičnih putovanja.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Imali su bajkovito venčanje u Veneciji i danas imaju tri sina. I sad se malo ko seća da je Švajni pre Ane bio u ljubavi sa lepom nemačkom manekenkom.

Foto: Ges/Markus Gilliar / AFP / Profimedia

U pitanju je Sara Brandner.

Ona je bila sa poznatim fudbalerom dok je još pravio skandale, bio kažnjavan zbog brze vožnje i alkohola. Ipak, ona ga je volela uprkos svemu. Trpela je sve njegove bubice i poroke, bila je strpljiva i nadala se da će jednog dana s njim stati na ludi kamen, piše sportsport.ba.

Sara je sa Švajnijem bila sedam godina u vezi i bila je njegova najveća podrška.

I dok su ih svi Nemci videli kao budući par, onda je u njihov život ušla Ana Ivanović, čuvena srpska teniserka koja je očarala Bastijana. Poželeo je da sa njom ode pred oltar.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Prvi put su Ana i Bastijan zajedno viđeni u septembru 2014, kada su se Njujorkom prošetali držeći se za ruke. Ali sumnja da nešto u njegovoj vezi sa Sarom nije kako treba probudila se nekoliko nedelja ranije, kada je 30. rođendan proslavio bez nje, piše hellomagazine.rs.

Nemački mediji su tada osuli drvlje i kamenje po zvezdi Bajerna.

Sara je zbog raskida dugo patila. Sada tvrdi da ga je prebolela, ali mnogi kažu da je to upitno pošto je i dalje bez partnera nakon više neuspelih veza.

„Naravno da ga se setim s vremena na vreme, ali to je bilo davno. Nema tu više neke povezanosti. To je završeno poglavlje. Mislim da smo oboje našli svoju sreću i krenuli svako svojim putem“, nedavno je kazala ova 35-godišnja plavuša.

„Ko zna šta će biti. Sve je u redu. Osećam se jako dobro“, dodala je ona na pitanje da li će se uskoro u njenom životu pojaviti novi partner.

Osim što je poznata influenserka u Nemačkoj, Sara je postala i nutricionistkinja, promoviše jednostavan život i često objavljuje fotografije bez šminke.

Na svom sajtu sarah.brander.com ovako kaže za sebe:

„Zahvaljujući mojoj profesiji modela i glumice naučila sam mnogo o sebi i interakciji sa drugim ljudima. Jedan od mojih glavnih principa je da uvek pristupam svakoj osobi sa ljubaznošću i iskrenošću – osmeh čini svu razliku. Na svojim putovanjima sam naučila da je ponekad vrlo malo dovoljno za sreću“, kaže Sara.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram