Tri frizure glumice Jelene Đukić za svaku priliku

Jelenu Đukić frizura
Jelenu Đukić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Glumica Jelena Đukić, osim po ulogama, poznata je i po prefinjenom stilu i originalnim frizurama koje menja iz časa u čas. Za Zadovoljnu ona otkriva koje tri frizure su idealne za svaku priliku.

Čas duga ravna riđa kosa, čas sasvim plava oštra punđa, čas sitni uvojci. Jelenu nije lako prepoznati na prvi pogled kad je negde vidimo, bilo u ulogama, bilo na nekom događaju u gradu, jer voli da eksperimentiše s kosom. Do sada se pokazalo da ne greši, a za Zadovoljnu ona izdvaja tri frizure koje su pun pogodak za svaku priliku.

Za posao visoka punđa

Kad se treba doterati za neku zvaničnu priliku, Jelena je pravi maher i privuče pažnju sofisticiranim izgledom. Za takve prilike ona otkriva šta uvek najbolje leži.

„To je elegantna frizura za neki poslovni sastanak. Ima oštru formu u obliku zategnute punđe i prikladna je za neke formalne, poslovne razgovore.“

Za šoping blagi talasi

jelena đukić frizure
Foto Emilija Gajić

„Za opuštenu dnevnu varijantu predlog su blagi talasi“, kaže Jelena.

Naime, kad treba poći u šoping, na kafu s prijateljima ili jednostavno nešto završiti po gradu, s blagim talasima ne možete pogrešiti, kaže naša sagovornica.

Za provod kovrdže

A kad dođe vreme za izlazak i druženje, sledi potpuna transformacija.

„Ovakve loknice mogu da budu prikladne za neki noćni izlazak, sa puno buke i đuskanja u klubu“, kaže Jelena Đukić, zvezda serije i filma Vikend s ćaletom.

Pre ove uloge zavoleli smo je kao Višnju u Igri sudbine, ali i u serijama Istine i laži, Sinđelići, Urgentni centar.

Pre tri godine ona se rastala od reditelja Milorada Milinkovića, čuvenog tragača iz popularnog kviza. Sa njim ima dete o kom, kako kaže, zajednički brinu.

#related-news_0

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: MONIKA BELUČI