Teorija o Megan Markl i sveći na sahrani je dokaz koliko je ljudi ne podnose

Mnogi nisu sigurni da je to slučajnost.

U televizijskom prenosu kraljičine sahrane, Vojvotkinja od Saseksa juče se navodno mogla delimično videti samo iza ogromne sveće. To je značilo da TV gledaoci maltene nisu ni mogli da je vide.

Između nje i TV kamera stajala je ogromna crkvena sveća, dok je njen šešir širokog oboda dodatno otežavao fanovima da je vide. Na društvenim mrežama su odmah krenule brojne spekulacije i teorije zavere da to nije slučajnost i mnogi su počeli da prave mimove.

Možda je Magan ipak bila srećna što je ostala prikrivena nakon brojnih intervjua poslednjih meseci u kojima je bila veoma kritična prema kraljevskoj porodici.

Uprkos kritikama, ona je pohvalila kraljicu i otkrila je prošle godine u intervjuu sa američkom voditeljkom Opre Vinfri da je kraljica uvek bila ljubazna prema njoj.

„Kraljica je uvek bila divna prema meni“, rekla je. „Stvarno sam volela da budem u njenom društvu… uvek je bila topla i zaista gostoljubiva.“

Megan je na sahrani nosila crnu haljinu Stele Mekartni sa dugim rukavicama i par bisernih minđuša koje joj je poklonila kraljica nakon što se udala za Harija.

***

Bonus video: Kako izgleda buket od 500 evra