Teodora Džehverović u donjem vešu zaustavila saobraćaj

Foto: Instagram/teodoradzehverovic

U čipkanom vešu i crnom mantilu pozira na asfaltu.

Pevačica Teodora Džehverović poznata po provokativnim stajlinzima, ovog puta je nadmašila samu sebe.

Teodora je na Instagramu podelila seriju fotografija, ali i jedan snimak, na kom šeta ulicama Beograda samo u crnom donjem vešu, kožnom mantilu i visokim potpeticama.

„Deset je, ali ne izgleda kao Irina Šajk“, napisala je pevačica u opisu fotografija koje su za kratko vreme dobile preko 100.000 lajkova.

Za ovo fotografisanje, Teodora je mislila i na detalje, pa je tako kosu vezala u punđu, na glavi je imala naočare za sunce i diskretnu šminku.

Pored ovog upečatljivog stajlinga, možemo videti da pevačica vodi računa o svom fizičkom izgledu, pa zato i ne čudi što su brojni obožavaoci upravo komentarisali njenu figuru.

„Goriš“, „Sve si nas naterala u teretanu ovim izgledom“, „Kakvo ludilo“, „Wow, nerealno koliko dobro izgledaš“, „Ženoo, bravo“, bili su samo neki od komentara.

Inače, Teodora je u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem, koji se prošle godine preselio u Brazil zbog košarkaške karijere. Pošto su dugo bili razdvojeni, bilo je nagađanja da su raskinuli, ali pevačica je u više navrata za domaće medije rekla da njihova ljubav nikad nije bila na ispitu.

Pored privatnog života, u kom joj cvetaju ruže, Teodora se može pohvaliti i bogatom karijerom, jer njene pesme imaju više miliona pregleda.

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram