Svi znamo Kseniju, a kako izgleda mlađa Knezova ćerka

Ksenija Knežević i grupa Hurricane

Nenad Knežević Knez posvećen je otac svojim kćerkama, kao što možemo primetiti i po intervjuima koje Ksenija daje i koliko često pominje zajedničke anegdote. Dok je javnost dobro upoznala stariju ćerku Kseniju, koja peva i u grupi Hurricane, o njegovoj mlađoj ćerki se ne zna baš mnogo.

Andrea ima oko 22 godine i nije toliko poznata javnosti, niti se nešto posebno eksponira…

Ipak, ona je vrlo aktivna na društvenim mrežama gde neretko objavljuje vrlo zanimljiv sadržaj. Sudeći po njenom Instagram profilu, ona prati svetske trendove, a po opisima fotografija koje piše – sigurno da ima smisao za humor. A, znamo od koga su obe to nasledile…

Ponosni tata Nenad svojevremeno je ispričao kakav odnos ima sa obe ćerke, te i koje obaveze moraju da ispunjavaju…

“Uvek sam ih podržavao u svemu. Naravno, one znaju da budu i pomalo nestašne, kao i sva deca, ali su i veoma odgovorne. Ono što ja zahtevam od njih to je da mi se uvek jave, gde god da su i sa kime god da su. Šta god… samo da mi kažu: “Tu smo. Dobro smo”. Pored toga, one imaju obaveze koje moraju da završe, tako su vaspitane. A ja sam im podrška u svemu što rade. One prate neke svoje instikte, a ako ja na bilo koji način mogu da im pomognem, tu sam”, ispričao je Knez u jednom intervjuu.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram