Snimak devetogodišnje Slobode Mićalović mami osmeh i suze

Sloboda Micalovic
Sloboda Mićalović Foto:E-Stock

Milorada Mandića Mandu su mnoga deca početkom devedesetih upamtila po emisiji "S one strane duge". U jednom snimku te emisije našla se i mala Sloboda Mićalović.

Ko se ne seća emisije „S one strane duge“?  Manda je u jednoj od epizoda posetio grad Leskovac i tu je snimljena devetogodišnja Sloboda Mićalović. To je bilo njeno prvo pojavljivanje na malom ekranu.

Voditelj je upitao slatku devojčicu kako se zove.

„Mićalović Sloboda“, kaže ona.

„Kako?“, pitao je ponovo Manda.

„Mićalović Sloboda“, ponovila je buduća glumica. Onda je Manda šaljivo pitao: „Je l’ to ono kao sloboda narodu“, a publika se zajedno sa Slobodom nasmejala.

Kako jedan komentar ispod ovog videa kaže: „Žena koja se nikad nije predstavila samo jednom. Mićalović Sloboda. -Kako? -Mićalović SLOBODA!!!“

Zatim su pričali o tome koliko ima godina, školi i da li ima neku simpatiju.

Ispod ovog videa postoji niz komentara, ali mnogi su zatečeni igrom sudbine budućih kolega.

„Prvi put sa Mandom, ali i poslednji put jer je bila prisutna kada mu je pozlilo i prva pritekla u pomoć. Ne verujem u slučajnosti. Počivaj u miru legendo!“, istakao je jedan korisnik.

Drugi je dodao: „Ja malo premotao video, tako da nisam čuo kada je rekla svoje ime i čekam kada će se pojaviti Sloboda da je vidim u emisiji, kad ono svo vreme gledam u nju i mislim u sebi kako je lepa ova devojčica. Pojma nisam imao da je to ona sve do pred kraj videa. Mislim da je ona bila prisutna kada je Manda pao na sceni, bože šta ti je život.“

Njihovo prvo zajedničko pojavljivanje bilo je u „S one strane duge“, a Sloboda je bila u publici kada se igrala predstava „Petar Pan“ na kojoj je Miloradu Mandiću Mandi pozlilo, a ispostavilo se da će mu biti poslednja. Tog dana, kad je pao na sceni, baš Sloboda je bila među prvima koji su mu pritrčali u pomoć.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram