Svi želimo da budemo Helen Miren u 76. godini

Poznati 04. okt 202110:19 > 11:00
Foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Helen Miren je vizija dobre starosti - glumica je još uvek puna energije, izgleda vrhunski i ne planira da uspori. Prošetala je pistom na Nedelji mode u Parizu, u moćnom crnom odelu koje joj bolje stoji nego daleko mlađim koleginicama.

Svi priželjkujemo da u 76. godini možemo da iznesemo odelo kao Helen Miren. Glumica je apsolutno dominirala na reviji održanoj kod Ajfelovog tornja.

Odelo sa sitnim belim dezenom joj je stajalo kao saliveno – a njen autfit su dopunile moćne sandale sa platformom.

Neobična punđa i dramatična crna šminka potpuno su transformisali glumicu i istakli njenu lepotu i neustrašivost.

Foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Glumica trenutno promoviše svoj novi film „The Duke“, o taksisti koji je ukrao dragoceno umetničko delo.

Miren voli da radi jogu, a o starenju ima zanimljiv stav.

„Ne želim da starim graciozno, želim da starim negraciozno. Starenje je razlog za slavlje, a realnost je da je to neprestana avantura. U tome uživam“, rekla je medijima ranije.

Glumica smatra da je tajna njenog izgleda to što je spremna da rizikuje, što se ne uklapa u stereotipe o ženama „određenih godina“ – i što često nosi crveni karmin.

„Kako sam starila, primetila sam da mojoj koži treba više hidratacije. To je ključno – pronaći zaista dobru hidratantnu kremu“, savetuje Miren.

„Ne možete izbeći starenje. Kako ja to vidim, u životu imate dva izbora: možete ili ostariti ili umreti. I želim da nastavim da vidim šta mi život sprema. Mislim na Kurta Kobejna i sve ono što je propustio. Recimo, koliko je tužno što nikada nije saznao za GPS“, dodala je glumica.

***

Bonus video: Monika Beluči

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram