Svi se sećamo zatvorenika koji je osvojio žene širom sveta: Kako danas izgleda

Džeremi Miks Foto:NEMO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia/HEMEDIA / SWNS / Profimedia

Njegova slika iz pritvora obišla je svet - i sve žene su mu oprostile.

Džeremi Miks postao je slavan 2014. godine nakon što je njegova zatvorska fotografija obišla svet i osvojila srca mnogih žena.

Džeremi Miks Foto:HEMEDIA / SWNS / Profimedia

On je 1984 godište i postao je popularan nakon što je policijska stanica objavila njegovu fotku na Facebooku. Slika je munjevitom brzinom stekla preko 75.000 lajkova i 10.000 šerova, a samo komentara je bilo preko 20.000.

Tada je dobio nadimak ‘Jail Bae’ i svi ga pamtimo po njemu.

Realno kada pogledamo, ne dešava se svaki dan neko postao poznat po svojoj fotografiji, a zatim ostao u centru pažnje, ali to je definitivno slučaj sa njim. Svoj uspeh je pripisao „Božjem planu“, koji ga je doveo iz zatvora u Holivud.

„Celog svog života sam slušao kako treba da budem ovo, trebalo je da budem ono, ‘trebalo bi da budeš slavan.’ Ali nikada nisam obraćao pažnju na to,” rekao je Miks.

Džeremi Mik Foto:SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Ali tada sam sedeo u svom zatvoru, u saveznom zatvoru, pogodilo me. Kao, ‘vau’. Kada sam postao viralan, rekao sam: ‘Stvarno je trebalo da budem poznat sve ovo vreme. Samo što je Bog čekao da budem u mentalnom stanju da preuzmem blagoslov, a da ga ne raznesem, jednako brzo kao što je došao, što je ono što obično radim celog svog života – donosim užasne odluke’.”

Džeremi Mik Foto:Arnold Turner / Getty images / Profimedia

„Dakle, zatvor je u to vreme bio za mene blagoslov. Na taj način sam izašao i bio sam mentalno fokusiran, i mislio sam da menjam svoj život, donosim teške odluke, žrtvujem se, jer sam znao da je mnogo veći od mene. Ovaj blagoslov je mnogo veći od mene. To će promeniti živote moje dece. To će inspirisati decu koja su odrasla u istim okolnostima kao ja. Znao sam težinu onoga što se dešava, koliko god to čudno zvučalo. I bila je vožnja.”

Glumac i model morao je da dovrši kaznu od 36 meseci zatvora pre nego što je mogao da uživa u slobodi ili pogodnostima novostečene slave. Dalje, brinuo se da će izgubiti 15 minuta slave koje je stekao dok je bio u zatvoru. Međutim, izašao je i pronašao sebe kroz modeling, putujući svetom i glumeći sa velikanima.

Godine 2002. Džeremi je odslužio devet godina zatvora , a prvobitno je bio u zatvoru na dve godine zbog velike krađe. Zatim je 2014. ponovno zatvoren zbog posedovanja oružja i otpora pri hapšenju – pušten je iz Federalnog kaznenog zavoda Mendota u martu 2016. Tokom svog poslednjeg boravka u zatvoru dobijao je brojne poruke od devojaka širom sveta. Njegova lepota ih je opčinila, ali ne samo njih, već i neke svetski slavne modne brendove i agente koji su u njemu prepoznali potencijal za bavljenje modelingom.

Foto: Arnold Turner / Getty images / Profimedia

Prikupio je prilično bogatstvo otkako je pušten iz zatvora. Okrećući leđa kriminalu, postao je uspešan model i zaštitno lice mnogih velikih modnih kuća.

Njegova neto vrednost danas se procenjuje na preko pet miliona dolara.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram