Ana Ivanović nosi dve boje koje su do skoro bile nespojive

Poznati 24. apr 202208:54 > 10:23
ana ivanovic
Foto: Gerald Matzka / AFP / Profimedia

Kako Ana dobro izgleda, sve može da iznese...

Crna i tamno plava, crveno i roze, crno i braon, zlatna i srebrna – sve su to bile kombinacije boja koje su smele da iznesu samo najhrabrije. Mi, obične smrtnice, smo se držale nekih ‘modnih pravila’ u strahu da naš možda i željeni rizik neće biti modni fejl.

Ipak, prošle sezone isplivale su svetske manekenke sa kombinacijama koje dosad nismo mogle ni da zamislimo, koje su kasnije nosile i blogerke i influenserke. A, modne revije su vrvele dod kolorita i spoja nespojivog. Naša prelepa bivša teniserka prati modne trendove i odlučila je da bude smela i oproba se u ovom modnom izazovu.

Naime, ona je obukla crni krop top sa interesantnim dekolteom, a uz njega je ukombinovala braon kožne pantalone dubokog struka. Smatrala je da su jednostavne crne salonke idealan izbor, a preko svega obukla je svetlo braon mantil.

Sve je ukombinovala jakim prstenom i efektnim minđušama, a kosu je vezala u nisku punđu. Šminka svedena, ali efektna, taman dovoljno da istakne njene prelepe crte lica i prirodnu lepotu.

Ani rizik nije strana teritorija, a na vama je da odlučite da li je u tome i uspela…

***

Bonus video: Trikovi za punđu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram