Svi bruje o Jokićevoj burmi, ali Bastijanov gest na terenu za Anu prepričava se deceniju

ana ivanović bastijan
Foto: Pecquenard+Ferey / KCS Presse / Profimedia

Pokazao joj ljubav na vrlo zanimljiv način koji se dugo pamti.

Srpski košarkaš Nikola Jokić, koji je pre nekoliko dana s Denverom osvojio NBA ligu, više puta je raznežio navijače pokazavši kako ukazuje ljubav i poštovanje supruzi Nataliji i na terenu.

Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Budući da sportisti skidaju nakit tokom mečeva, Jokić je pronašao način da njegova venčana burma ipak bude uz njega za vreme utakmica – tako što je zakači za pertle patika.

U pitanju je vrlo simpatičan gest koji nas je podsetio na najromantičniji sličan potez nekog sportiste, odnosno na način na koji je Bastijan Švajnštajger pokazivao ljubav prema Ani Ivanović kada su se tek zaljubili.

Foto: Steffi Adam / imago stock&people / Profimedia

Srpska teniserka i nemaki fudbaler u braku su od jula 2016. godine, a nedavno su dobili treće dete, dečaka koji se pridružio starijoj braći Leonu i Luki. Oni su pravi primer idiličnog i skladnog para, a od prvih dana do danas izgledaju jednako zadovoljno

Iako retko govore o svojoj privatnosti, nikada nisu krili koliko su srećni zajedno, a Bastijan je na samom početku veze rešio da na simpatičan način svima pokaže koliko je zaljubljen.

On je, naime, dok je još nastupao za minhenski Bajern 2015. godine, u više navrata tokom mečeva nosio personalizovane kopačke na kojima je bio ispisan datum početka njihove veze, reč „dušo“ na srpskom jeziku i zastava Srbije. Taj njegov potez prepričava se skoro deceniju.

Ovo je, inače, bio njegov uobičajeni način da ukaže na nešto što mu je važno, budući da je, recimo, tokom nastupa za reprezentaciju Nemačke na kopačkama imao datum svog debitovanja za nacionalni tim i zastavu svoje zemlje, piše glossy.rs.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram