Sve tri sestre Mićalović na istom mestu u Beogradu: Nema ko nije gledao u njih na pozorišnoj premijeri

Foto: A.K./ATAImages

Na premijeri pozorišne predstave "Sirano" najveću pažnju privukle su sestre Mićalović - Sloboda i Dragana, a tu je bila i treća sestra Mirjana koja nije deo javnog života.

Premijera predstave „Sirano“ Edmona Rostana u režiji Gorčina Stojanovića koja je održana sinoć u Jugoslovenskom dramskom pozorištu okupila je brojne poznate ličnosti.

Najveću pažnju privukle su poznate sestre Mićalović – Sloboda i Dragana. Boba je na premijeru došla sa suprugom glumcem Vojinom Ćetkovićem, dok je njena mlađa sestra Dragana pozirala fotoreporterima u društvu njihove starije sestre Mirjane koja se ne eksponira.

Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Mićalović je za predstavu izabrala komplet u krem boji koje je uparila sa sivim čizmama i torbicom, dok je njena sestra Mirjana bila u crno – beloj odevnoj kombinaciji. Tako je najstarija sestra Mićalović ponela crne pantalone i sako u kombinaciji sa belom majicom.

Antonio Ahel/ATAImages

Mirjana nije deo javnog života i za razliku od svojih sestara živi miran život van svetla reflektora. Ona radi kao profesorka muzike.

Iako je svoj životni put odlučila da drži van javne scene, ponekad je možemo videti i na fotografijama srpskih glumica. Ali, ovoga puta odlučila je da se sa njima pojavi u javnosti.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Antonio Ahel/ATAImages
Antonio Ahel/ATAImages

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram