Sve pikanterije koje smo saznali o Čoli iz hrvatskog Plejboja

zdravko čolić
Zdravko Čolić Foto: Wikimedia Commons/Vujcic

Nevinost izgubio sa čobanicom na livadi.

Čovek koji je prava zvezda, muzička legenda koja ne bledi s godinama, muzičar koji je oborio sve moguće rekorde, jedan od simbola bivše SFRJ. Uz ime Zdravka Čolića uvek idu superlativi, s tim što se oni ne odnose samo na pevačku karijeru.

Rođeni Sarajlija decenijama osvaja i pesamama i harizmom i šarmom.

Sve je počelo kada je kao gimnazijalac muzikom počeo da se bavi iz hobija. Svirao je gitaru u parku i zabavljao prijatelje i poznanike. Prvi put je imao ozbiljan nastup 29. novembra 1967. godine na takmičenju pevača amatera u Boki Kotorskoj. Tad je otpevao hit grupe Bitls i osvojio nagradu publike, kao i prvi pevački honorar. Taj događaj mu je promenio život jer je dobio potvrdu da je pravi pevač i zabavljač, piše biografija.org.

Sa tom početnom slavom došle su i brojne ljubavne prilike. A kako su godine išle, devojke su sve više ludele za Zdravkom.

Pikanterije iz svog ljubavnog života sam je otkrio u razgovoru za hrvatsko izdanje magazina Plejboj.

Iako je imao mnogo žena, ispostavlja se da je Čola u životu voleo – tri puta. Pritom, nikada se nije udvarao tuđim ženama, a dešavalo se i da bude odbijen.

Ali suštinski, kao velika zvezda uvek je bio okružen lepoticama i obožavateljkama koje su ga spopadale na svakom koraku.

U celoj priči zanimljivo je da je nevinost izgubio na livadi s jednom mladom čobanicom. Kaže kako je to bila čista idila. Za Plejboj je otkrio i to kako su mu se sviđale žene s velikim grudima, ali i da ga je privlačio seks utroje, prenosi dnevnik.hr.

Jednom prilikom otišao je u Hamburg s prijateljem u nameri da imaju seks utroje. Kaže kako su oko bacili na jednu Špankinju, ali su bili toliko neozbiljni da do odnosa nije došlo.

U vreme najveće slave i popularnosti nije bilo moguće videti ga sa devojkama, a razlog tome je, kako tvrdi, to što sa ženama voli da bude nasamo. Prisetio se i kako su jedine dve žene koje je poljubio u javnosti njegova supruga Aleksandra i Elizabeta Vidas, manekenka iz Rijeke.

Sa Aleksandrom se zabavljao 11 godina, a 1. maja 2001. su se venčali. Upoznali su se još 1989. godine u Makarskoj i nastavili su da se viđaju u Beogradu gde je ona studirala geografiju. Aleksandra ga je privukla jednostavnošću i mnogim postupcima kojima mu je davala do znanja da joj je stalo i da brine o njemu. Prijatelje i porodicu je iznenadio kada ih je pozvao da idu na prvomajski uranak, ali umesto toga, otišli su na venčanje.

Danas Zdravko i Aleksandra imaju dve ćerke.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram