Suzana Mančić na Plejboj slikanju u Lutriji Srbije: „Ju, ispadoše sve loptice!“

Suzana Mančić Foto: Marko Krunić

Iza kulisa slikanja za Plejboj.

“Posle prve preuzete naslovne strane na kojoj su bile američke sportistkinje i koja se loše prodala, shvatili smo da naše ljude aposlutno ne zanimaju žene koje nisu iz Srbije. Potraga za tim našim ženama je bila jako stresna, većina njih nije odmah odbijala ponudu, nego na primer krene priča oko novca, a njihova ideja je bila da se zarade neke abnormalne pare, često su spominjale stan u Beogradu.

Mi smo tada već imali problem. Olivera Kovačević se uopšte nije obnažila u prvom broju! Amerikanci su to smatrali velikim gafom, glumica Nataša Marković jeste u drugom, Goga Sekulić je u trećem bila lažna. Tako smo polako došli do najuspešnije naslovne strane Plejboja – one sa Suzanom Mančić.

Na pregovore je išla Duška Jovanić, koja je postala glavna urednica. Našli smo se sa Suzanom, ona onako vedra i draga, kaže da hoće. Rekli smo joj da neće moći „da se sve vidi, a da se ništa ne vidi“ i da će morati to da prelomi.

Tri dana je trajalo snimanje. Prvi dan smo bili pored sajma, u robnoj kući nameštaja, gde su nas pustili da snimamo noću. Sećam se da Suzani zaista nije bilo sve jedno, pritom ona nije bila u dvadesetim. Rekli smo joj da ćemo retuširati fotografije ako bude potrebe i da ne razmišlja baš da li je u top formi. Tu smo snimili prvi deo fotografija.

Suzana Mančić Foto: Marko Krunić

Drugi deo smo želeli da snimamo u Lutriji Srbije, to jest u studiju gde se snima loto, jer je Suzana tada još uvek bila loto devojka. Ona nas je najavila, ali je prećutala za koji časopis je fotografišemo, rekla je samo da dolazi neka ekipa da je snimi.

Suzana Mančić Foto: Playboy/Marko Krunić

U novosadskom Spensu je bio studio Lutrije Srbije, tamo nas je dočekalo par ljudi, tehničko osoblje, trebalo je da popale svetla, bubanj, da izgleda kao da je stvarno loto izvlačenje. I oni nama počnu da objašnjavaju kako funkcioniše Loto izvlačenje još ni ne znamo kako ćemo slikati Suzanu pred tim ljudima. Izlaze u jednom trenutku ti rasvetljivači, ostajemo sami sa njom u studiju, ona je nosila crnu haljinu na bretele i jednim potezom ih je sklonila sa grudi, ali u tom trenutku se jedan od tehničara vraća nazad i ona se nasmeje i kaže: „Ju, ispadoše sve loptice!“ Povuče haljinu nazad. Malo je reći da su svi bili u šoku, nisu ni pretpostavljali šta se dešava.

Suzana Mančić Foto: Marko Krunić

Posle neuspeha u lutriji odlučili smo da treći dan snimanja obavimo u velnes centru na Vračaru. Isto smo dobili noć za snimanje. Sećam se te jedne scene gde Suzana leži, cveće je poređano u intimnoj regiji. Prva varijanta su bili obluci, kamenčići koje su joj poređali. Pitala me je kako mi se čini i ja joj kažem – super, ali moguće da će u novinama biti naslova Suzana kamenjarka, nasmejala se i rekla da neće kamenje nego samo cveće.

Suzana Mančić Foto: Marko Krunić

Kad je taj septembarski broj izašao stvarno je izazvao bum, prvi put se desilo da svi Plejboji u regionu objave fotografije naše naslovnice. Godinama su te fotografije objavljivale sve domaće novine kada god bi pisali o Suzani.

***

Bonus video: TOP 10 najlepših srpskih brineta

*

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram