Kaja Žutić je obrnula igricu u srpskom Plejboju: „Morali smo da je smirujemo“

Foto:Marko Krunić

Otišla je korak dalje od svih drugih žena.

Nekadašnji urednik fotografije magazina Plejboj Marko Krunić otkriva kako je izgledalo njemu omiljeno snimanje, sa glumicom Katarinom Žutić.

„Gotovo sve žene su imale istu priču – da li može sve da se vidi, a ništa da se ne vidi? Imale su ideju da se to uradi u nekom polu providnom materijalu. Mi smo znali da to ne može da prođe. Mnoge su dolazile sa zahtevima da im se kupi stan u Beogradu, više glumica nam je to tražilo. I razmišljajući koga sledećeg bismo mogli da zovemo, padne nam na pamet Katarina Žutić jer smo se setili da je ona nudista. Ja je pozovem i ona najiskrenije kaže – Znate šta, ja planiram da idem na Adu Bojanu, ako mogu da platim honorarom svoj boravak od mesec dana tamo, meni je to sasvim dovoljno.

Iako sam radio za Plejboj, rekao sam joj da je ta suma mala i da treba da traži više, jer sam znao koliki su bili honorari prethodnih naslovnica. Želeo sam da bude adekvatno nagrađena, a pritom je bila mnogo bliža onom što su Amerikanci hteli – uspešna glumica koja je sigurna u sebe. Kaji sam rekao da traži više od 5.000 evra da bi na kraju izvukla tu sumu. Kad je došla na zvaničan sastanak odglumila je maestralno da neće da ide ispod 10.000. Mislim da je na kraju dobila tih 5.000 evra.

Foto:Marko Krunić

I onda dolazi to čuveno snimanje. Kaja nam je rekla koje su neke njene ideje, da se loži na manga crtaće, da želi da bude Sid i Nensi , zajedno smo razradili te likove, ona je donela i neke kostime. Bila je jedina osoba koju smo mi morali da smirujemo jer je ona htela sve da pokaže, a mi smo bili u fazonu – to ne sme na naslovnu. Prvi put smo imali taj kontra momenat.

Obično su to neprijatne situacije, iako je profesionalna atmosfera, kad neko neće da se skine, nije jednostavno da ga ubedite. Dešavalo se i da se dogovorimo sve, a onda dođemo na snimanje i neko se lomi – da li ili ne. Tako da je Kaja otišla stvarno korak dalje. Donela je čak i ogroman crni dildo na snimanje, pa smo smislili da se s njim fotka stilizovana kao ratnica, Rambo. Svi su se mnogo smejali na tom setu. Zbog većeg honorara nas je častila ručkom.

Foto:Marko Krunić

Snimanje je trajalo dva dana. Njene fotografije su preuzeli i u hrvatskom Plejboju, samo su napravili još bolji izbor od nas.

Bio sam iznenađen zašto glumice nisu htele da se slikaju više, često sam od njih čuo rečenicu za ulogu bih mogla, za ovo ne mogu. Kaja je shvatila poentu, slikanje je bilo kao uloga, a ona je tumačila četiri, pet likova koje je volela.”

***

Bonus video: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram