Sukob svekrve i snaje o kom bruji svet: Ovaj video je dokaz da ništa nije ok

Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Viktorija Bekam i Nikola Pelc očigledno nisu izgladile odnose.

Video koji je nastao na Nedelji mode u Parizu postao je viralan na društvenim mrežama, a glavni akteri su Viktorija Bekam i njena snaja Nikola Pelc za koje se saznalo da imaju komplikovan odnos još tokom venčanja Nikole i Bruklina.

Sukobi oko milionskog venčanja su bili razni, a izvori bliski paru i porodici Bekam su još tada izjavili za medije da je planiranje svadbe prošlo u vrlo napetoj atmosferi.

Nikola nije htela da njena buduća svekrva ima veze sa planiranjem venčanja i nije htela ni u šta da je uključi.

„Komunikacija je bila minimalna“, napomenuo je izvor uoči venčanja i naveo da se Bruklinova supruga bojala da će Viktorija ukrasti svu pažnju.

Foto: Pierre Teyssot / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Do dodatnih spekulacija je došlo i kada Nikola nije nosila večnanicu modne kuće Viktorije Bekam iako su svi očekivali da će se to desiti, a navodno je do neslaganja došlo kada su pokušale da se dogovore oko izgleda venčanice nakon čega je Viktorijin modni atelje rekao da neće biti u mogućnosti da izradi haljinu.

Međutim, sve priče na trenutak su pale u vodu nakon što su se Nikola i Bruklin pojavili na Nedelji mode u Parizu, kako bi podržali Viktoriju koja je tom prilikom održala svoju reviju.

Foto: Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia

Ipak, na društvenim mrežama isplivao je snimak koji ide u prilog činjenici da odnosi između snajke i svekrve nisu baš u najboljem redu. Naime, dok su Viktorija i Bruklin razgovarali, sa širokim osmesima na licu, Nikola je svojoj svekrvi okrenula leđa ignorišući njeno postojanje.

@gala.fr #victoriabeckham #harperbeckham #nicolapeltzbeckham #brooklynbeckham #VBSS23 #parisfashionweek #tiktokfashion ♬ CLOSE MY EYES - Ki

Komentari su počeli da se nižu na društvenim mrežama aludirajući na to da je Nikola milijarderka koju apsolutno nije briga za Viktoriju, a mnogi su ovo ponašanje okarakterisali kao nepoštovanje.

***

Bonus video: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Instagram