Poslednja fotka na kojoj su se Viktoriji Bekam videli zubi

Foto: Profimedia

Zašto se Viktorija nikad ne smeje tako da joj se vide zubi?

„Zove me Nedelja mode u Parizu. Jako sam uzbuđena. Vidimo se uskoro“, napisala je Viktorija Bekam pored fotografije iz detinjstva na kojoj drži telefon u ruci i smeje se.

Objava je oduševila njene pratioce i obožavaoce, a Eva Longorija joj je poručula kako jedva čeka.

Međutim, neke je ova fotka zabavila, pa su komentarisali kako je ovo bio poslednji put da se modna dizajnerka nasmejala, što i nije daleko od istine, jer Viktoriju skoro nikad ne viđamo u javnost sa širokim osmehom, već je poznata po hladnom izrazu lica i uzdržanom smešku stisnutih usana.

„Bila si veoma slatka“, „Ovo je bio verovatno poslednji put da si se nasmejala“, „Kao mala si imala divan osmeh, zašto ga sada kriješ“, „Zanima me šta si pričala ovako mala preko telefona“, bili su samo neki od komentara ispod fotke.

„Smejem se iznutra“, objasnila je jednom prilikom i dodala kako se jednostavno krije od sveta, pa nije imala običaj da pokazuje svoju „blagu“ stranu. Ponekad i kada bi se nasmešila, javnost bi prokomentarisala da izgleda čudno i da ima pokeraški osmeh.

„Dugujem modnom svetu da uvek izgledam fenomenalno“, rekla je Viktorija i time pokazala i da ima sjajan smisao za humor, osvrnuvši se na negativne komentare i prozivke da kad je nasmejana i nije baš tako lepa kao što smo navikli.

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram