Sudar milijardera: Tajni razgovor Kim i Ilona iza kulisa Met Gale

met gala
Foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia, Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Kako to izgleda kad ćaskaju milijarderka Kim Kardašijan i Ilon Mask, najbogatiji čovek na svetu.

Kim Kardašijan i njen dragi Pit Dejvidson bili su među zvezdama koje su iskoristile priliku da se sa ostalima druže iza scene na Met Gali. Kim (41) i Pit (28) između ostalog viđeni su kako opušteno ćaskaju sa Ilonom Maskom (50), zvanično najbogatijim čovekom na planeti.

A taj razgovor između Kim i Ilona bio je zapravo simboličan spoj neverovatnog bogatstva – procenuje se da Maskovo bogatstvo iznosi 253 milijarde dolara, a da Kim ima 1,8 milijardi dolara.

I delovalo je da njih dvoje imaju o mnogo čemu da pričaju, pre svega jer je on nedavno kupio Tviter za 44 milijarde dolara, a Kim na toj platformi ima 70,4 miliona pratilaca i rangirana je kao četvrta najuticajnija osoba koja koristi Tviter.

Inače, Kim je prethodno crvenim tepihom prošetala u originalnoj haljini Merilin Monro iz 1962. godine koju je pokojna glumica nosila kada je pevala rođendansku pesmu predsedniku Džonu F. Kenediju.

Zanimljivo je da se rijaliti zvezda presvukla u repliku haljine nakon što je završila šetnju crvenim tepihom da bi original ostao sačuvan, te je sa Maskom zapravo ćaskala u – kopiji.

BONUS VIDEO: Modni promašaji na Met Gali

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram