Čuvenu manekenku nisu prepoznali na Met Gali zbog obrva

kendal džener obrve
Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kendal Džener bila je skoro neprepoznatljiva na ovogodišnjoj Met Gali zbog - izblajhanih obrva.

Koliko obrve zapravo oblikuju naš izgled, videli smo nedavno kada se na Met Gali manekenka Kendal Džener pojavila sa izrazito svetlim obrvama.

Ona je naime poklekla trendu izblajhanih obrva zbog čega one deluju kao da ih nema, te ujedno i menjaju lik.

Manekenka (26) stigla je u Metropoliten muzej umetnosti u Njujorku u spektakularnom autfitu – prozirnoj crnoj bluzici na bretele i ogromnoj crnoj suknji sa volanima. Džener je oplemenila svoj izgled parom dijamantskih minđuša.

Džener je pokazala novi dramatičan look specijalno za svečanost Met Gala između ostalog tako što je spojila ogromne trepavice i izbeljene obrve.

Zanimljivo je da je šminkerka Meri Filips otkrila preko Instagrama da je koristila isključivo šminku brenda Kajli Džener za mejkap.

Izblajhane obrve trend su već neko vreme.

Iako su danas više popularne naglašene, prirodn guste obrve, trend „bez obrva“ nije toliko nov kao što bismo pomislili. Ovaj pomalo čudan bjuti momenat popularizovan je još devedesetih godina kada su manekenke poput Linde Evanđeliste izbeljivale obrve za avangardna fotografisanja.

Danas se ovaj trend vraća, ne samo među modele, glumice i influensere, već je omiljen i među tinejdžerima širom sveta koji žele da probaju novi, hrabriji način ulešpšavanja.

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram