Stroga pravila koja moraju da poštuju sve žene Ilona Maska

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Moraju i da se - međusobno slažu.

Ilon Mask važi za najpoznatijeg i najekscentričnijeg milijardera. Njegov privatni život intrigira mnoge, pa se tako u svemu pominju i stroga pravila kojih moraju da se drže žene kad su s njim u vezi – ako žele da ostanu sa njim.

Na sajtu Your Tango navode koja su to pravila.

Bivše moraju da se slažu

Ilon Mask je bio u više veza, za sobom ima dva braka, devetoro dece i dodatna drama mu ne treba. Zato mu je važno da se svi slažu i da mu ne stvaraju nikakve neprijatnosti.

Nakon razvoda od svoje prve žene Žastin Vilson, Mask se oženio glumicom Talulom Rajli. U intervjuu za Marie Claire 2010. godine Vilson je kazala da je poslala mejl Taluli kao neku vrstu mirovne ponude, rekavši: „Radije bih živela u francuskom filmu, u kojoj dve žene postaju prijateljice i dele različite filozofije.“

Ne otkazujte svoje planove sa njim

Vilson je takođe rekla da Mask ne prihvata „ne“ kao odgovor. Kada su oboje bili studenti na Kvins univerzitetu u Ontariju u Kanadi, oni su se upoznali tako što ju je Mask pozvao na sladoled nakon što je tvrdio da ju je upoznao na zabavi na kojoj nikada nije bila.

„Rekla sam ‘da‘, ali onda sam ga oduvala porukom na vratima moje sobe. Nekoliko sati kasnije on se ljubazno pojavio preda mnom na fakultetu sa dva korneta sladoleda, smeškajući se.”

Moraju da se prilagode njegovom rasporedu

Mask je dugo bio najbogatiji čovek na svetu i, očekivano, vrlo je zauzet. Razlog zbog kog on i glumica Amber Herd nikada nisu zaista uspeli da opstanu je što ona nije bila u stanju da prati njegov raspored.

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Zabavljali su se nekoliko meseci, ali su sada oboje veoma zauzeti poslom. Bilo im je teško da nađu vremena da se vide“, rekao je ranije izvor za People.

„Ilon radi dan i noć. To je njegov život i on ga voli. On trenutno nije u poziciji da bude u vezi i zato je raskinuo s njom.“

Posao i obaveze su takođe navodno razlog zašto su se on i pevačica Grajms razišli – ona je zbog posla provodila mnogo vremena u Los Anđelesu, dok je Mask okupiran kompanijama Tesla i SpaceX u Teksasu.

O nekim stvarima se jednostavno ne priča

Vilson i Mask su nažalost izgubili bebu 2002. godine od sindroma iznenadne smrti odojčadi. Nakon toga Ilon je svojoj supruzi jasno stavio do znanja da nikada ne želi da priča o tome i stalno je prekidao sve njene pokušaje da progovori na tu temu.

„Ilon je jasno stavio do znanja da ne želi da priča o prvom sinu kog je izgubio. Nisam razumela to, kao što on nije razumeo zašto sam ja otvoreno tugovala jer je on to smatrao emocionalno manipulativnim“, kazala je Vilson.

Ne zanimaju ga veze na jednu noć

U nekoliko navrata Ilon je rekao medijima da ne voli neobavezno da se zabavlja i da izlazi samo zbog dugih veza ili u potrazi za srodnom dušom.

„Tražim dugoročnu vezu“, rekao je za Rolling Stone. „Ne tražim vezu za jednu noć. Tražim ozbiljnog saputnika ili srodnu dušu, takve stvari.”

Ignorišite medijske spekulacije

Ilon je uvek pod budnim okom medija koji bi da isprate svaki njegov potez i korak, a to se i te kako tiče i one s kojom je u ljubavi.

„Jednostavno nisam bila spremna na to. Nehajno odgovorite nekome nešto u tvitu, a onda to završi u vestima na Fox News. To je veoma uznemirujuće”, rekla je Grajms za Wall Street Journal.

Trošite novac koji vam da

Biti sa najbogatijim čovekom na planeti ima finansijske prednosti. Ilon svojim devojkama daje sopstvene kreditne kartice i dozvoljava im da njima kupuju šta god žele. Vilson je tako otkrila da joj je jednom dao kreditnu karticu da kupi onoliko knjiga koliko je želela dok su se još zabavljali. Grajms je, međutim, odbila da uzme novac od Ilona, rekavši da bi se osećala krivom ako bi on preusmerio sredstva od, recimo, vrlo bitnog projekta i Tesle na njen umetnički projekat koji je u poređenju s tim, kako kaže, nevažan.

„Ne mogu da govorim ono što govorim i da verujem u ono u šta verujem, a zatim da uzmem novac od svog dečka“, kazala je Grajms.

Ne voli da spava sam

U intervjuu za Rolling Stone iz 2017. Ilon je otkrio da mrzi da spava sam.

„Ubija me odlazak na spavanje kad sam sam. Vrlo dobro znam kakav je osećaj biti u velikoj praznoj kući, koraci odjekuju hodnikom, nikog nema – i nikog na jastuku pored tebe“, kazao je Ilon Mask.

Njegov posao je na prvom mestu

Ovo važi ne samo za njega već i za ljude uz njega.

„Tužno je kako ljubav može biti tako lepa stvar, ali onda postane vrlo nezgodna stvar koja ti uništi karijeru“, otkrila je Grajms u jednom intervjuu.

Budite dobri sa decom

Poznati milijarder je otac devetoro dece. Petoro ima sa prvom ženom, sa Grajms dvoje, a blizance sa Šivon Zilis, direktorkom jedne od svojih kompanija. Prirodno, devojka koja bi da ostane s njim u najmanju ruku mora da ima razumevanja za to što je on tata tolikoj deci.

Obožava plavuše

Iz nekog razloga čini se da Mask zaista voli plavuše.

„Kada sam prvi put upoznala Ilona, nisam bila plavuša… Bez obzira na to kako sam izgledala, Ilon me je terao da budem plavuša“, kazala je njegova prva žena.

Stalno joj je govorio – pređi u platinasto, iako je ona odbijala.

I druga žena je ofarbala kosu u plavo, Amber Herd je poznata plavuša, a i Grajms je neko vreme farbala kosu u plavu pre nego što ju je obojila u više različitih boja.

I zaposleni u Tesli su jednom prilikom otkrili da je bio najsrećniji kada je ona bila najbliža plavoj boji.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram