Striktna pravila koja Džej Lo ima za sve svoje muškarce: Seks 4 puta nedeljno

Džej Lo
Foto: Bellocqimages/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek su se verili drugi put, skoro dve decenije nakon što su raskinuli prvu veridbu 2004. godine.

Poznato je da je Džej Lo imala dosta burne veze. Godine 2004. udala se za Marka Entonija, sa kojim je dobila blizance Maksa i Emi, pre nego što se razvela 2011.

Između 2011. i 2016. izlazila je sa plesačem Kasperom Smartom, a onda je bila verena za Aleksa Rodrigeza imeđu 2017. i 2021. O njenim vezama se pričalo i pisalo mnogo, a jedna od glasina kaže da pevačica ima vrlo stroga pravila koja svi njeni momci moraju da ispoštuju.

Bez stjuardesa

Prema Fox News, Lopez je bila toliko ljuta nakon što je saznala da je njen tadašnji suprug Mark Entoni imao navodnu vezu sa stjuardesom, da je zabranila da žene rade u njenim privatnim avionima.

Anonimni izvor je tada izjavio da „ona mrzi stjuardese jer je njen bivši muž Mark Entoni imao aferu sa jednom dok su bili u braku“. Zato u avionima ima muške stjuarte koji zapravo to i nisu, već su njeni ‘lični asistenti’.

Moraju da budu u formi

Pre nego što se Lopez i Aflek venčaju, ona navodno želi da glumac bude u vrhunskoj fizičkoj formi. Kako piše Suggest, Lopez je navodno bacila Afleka na strogu dijetu i režim vežbanja.

Pristup mobilnom sve vreme

Dok su Lopez i Rodrigez još bili zajedno, pojavile su se glasine da je bivši igrač bejzbola varao Lopez sa rijaliti zvezdom Medison Lekroj.

Kako prenosi Archide, LeKroj je rekla da je razmenila privatne poruke sa bejzbol zvezdom, ali je pojasnila da se između njih nikada ništa nije dogodilo. Posle ovoga Lopez je navodno tražila da ima non-stop pristup njegovom telefonu.

Ne više od tri pića za veče

Tokom veze sa Rodrigezom, pevačica je insistirala da kad boravi van grada, on može da popije tri pića tokom večeri. Lopez ne pije, a jednom prilikom je izjavila: „Ne pijem, ne pušim i ne pijem kofein. To vam zaista uništava kožu dok starite.”

Aflek, koji je obnovio vezu sa Džej Lo 2021. godine, sada je već neko vreme trezan, a zna se da je imao problem s alkoholom.

On je javno govorio o odlasku na rehabilitaciju i problemu sa pićem koji je imao dok je bio u braku sa Dženifer Garner.

Seks četiri puta nedeljno

Dženifer Lopez navodno zahteva seks sa Benom Aflekom najmanje četiri puta nedeljno.

Kako navodi Marca, Lopez je Afleku predstavila predbračni ugovor koji ima nekoliko upitnih zahteva.

Jedan od navodnih zahteva u sporazumu su najmanje četiri seksualna odnosa nedeljno u okviru klauzula koje će morati da potpiše da bi se venčali.

***

Bonus video: Dodela Gremi nagrada i poznati na crvenom tepihu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram