Šta nam sve o sebi otkriva Džej Lo u svom novom dokumentarcu

dženifer lopez
Foto: © OConnor / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Dženifer Lopez u novom dokumentarcu iskreno o privatnom životu, majčinstvu i poslovnim uspesima.

Nakon što je rekla „da“ Benu Afleku drugi put nakon 18 godina, istovremeno je uključena u razne modne projekte, filmove i priprema nove pesme. Superzvezda je nedavno na Netflix platformi, sa kojom je pre nekoliko meseci potpisala višemilionski ugovor, najavila premijeru svog novog dokumentarca „Halftime”.

Konkretno, prema njenoj objavi na Instagramu, dokumentarac će biti objavljen 14. juna, nakon što će premijerno biti prikazan 8. juna na Tribeca festivalu. Kako se saznalo pre nekoliko meseci, biografski dokumentarac će se odnositi na 2019. godinu u kojoj je Lopez ostvarila važne prekretnice.

Tačnije, te godine JLo je glumila striptizetu u filmu „Hustlers”, projektu u koji je mnogo verovala, za koji je dobila značajne nagrade. Iste godine dobila je nagradu CFDA Fashion Icon Award, dok je šetala pistom Versace na milanskoj Nedelji mode sa kultnom kreacijom koju je nosila pre 19 godina na dodeli Grammy nagrada 2000. godine, piše azra.ba.

Pored toga, u dokumentarcu će se pominjati njena svetska turneja, kao i nastup na događaju Super Bowl, kada se pojavila na sceni sa Šakirom – trenutak koji je definitivno ušao u istoriju.

BONUS VIDEO: Pireli kalendar 2022

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram