Stjepan Hauser otvorio dušu, progovorio o vezi s Jelenom Rozgom i otkrio šta ga je izluđivalo

Ispričao je i kada su se upoznali.

Violončelista Stjepan Hauser slovi kao jedan od najvećih zavodnika na našim prostorima, a jedna od poznatijih žena s kojom je bio u vezi jeste i Jelena Rozga. O njihovom odnosu progovorio je u jednoj HRT emisiji.

Stjepan se prvo prisetio kako je upoznao Jelenu.

„Saradnja s njom bila je fenomenalna, trajala je dve godine. Prekrasan period mog života i uvek ću našu saradnju imati u lepom sećanju. Upoznali smo se u ‘West Innu‘, bio je ‘Miss Universe‘. Ja sam tamo išao da gledam misice, a onda sam ugledao nju i bila mi je draža od svih misica. I tako je sve krenulo“, otkrio je.

Dodao je da su ga nervirali tračevi koji su kružili. Naime, pričalo se da su oboje gej.

Jelena Rozga i Stjepan Hauser Foto: Dusko Marusic/Pixsell

„To su gluposti. Meni je to išlo na živce tada strašno. Jer je to bila prava ljubav, živeli smo skupa dve godine“, rekao je.

Podsetimo, Hauser i Rozga bili su u vezi više od dve i po godine. Razloge o tome zašto su prekinuli tada su želeli da sačuvaju samo za sebe, a nagađalo se kako je prekidu kumovala razdvojenost zbog brojnih obaveza.

Prvi put u javnosti Jelena i Stjepan viđeni su na koncertu „2Cellosa“ u Ljubljani u julu 2015. godine, a svoju romansu ubrzo su javno i priznali. Nakon samo pola godine veze Stjepan je Jelenu i zaprosio, a pevačica je tada u intervjuima često isticala da bi volela da se ostvari u ulozi majke.

Stjepan Hauser i Jelena Rozga Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram