Šta tačno Majli Sajrus poručuje bivšem mužu u novoj hit pesmi

majli sajrus
Foto: Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

O čemu mu tačno peva Majli?

Majli Sajrus je posle duže vremena objavila novu pesmu pod imenom Flowers. Čim se numera pojavila, pojavile su se i tvrdnje da je ona zapravo posvećena bivšem mužu Lijamu Hemsvortu.

Pesma, inače objavljena na Lijamov rođendan, govori navodno o kući u kojoj su živeli u Malibuuu, a koja je izgorela u požaru. Pominju se i brojni nezgodni trenuci između njih dvoje sa crvenog tepiha.

Takođe Majli pominje iznenadni Lijamov zahtev za razvod, uz reči da nije želela da ga ostavi, da nije želela da laže, da se svađa i da je plakala.

I ranije se pričalo da je Majli želela da pokuša da popravi njihovu 10-godišnju vezu i da je bila šokirana time što je Lijam iznenada podneo zahtev za razvod 2019.

Pritom, Lijam joj je svojevremeno posvetio numeru Bruna Marsa When I Was Your Man, a reči pesme Flowers su direktan odgovor na nju.

Mars u svom hitu iz 2012. godine peva o tome kako je trebalo da svojoj izgubljenoj ljubavi kupuje cveće, da je češće drži za ruku i vodi na žurke.

Majlin odgovor na to je – sve to mogu i sama, ali bolje.

„Mogu sebi da kupim cveće, mogu da pričam sa sobom satima, mogu da idem da igram sama, mogu da se držim za ruku“, deo je refrena nove pesme koja je jasna aluzija na Marsovu numeru, kao i na propali brak sa Hemsvortom.

A kako Dejli mejl podseća, snimak iz februara 2019. pokazuje napetost između Majli i Lijama, te je bilo jasno u kakvom odnosu su bili pred razvod. Majli je naime tverkovala ispred Lijama tokom njihovog zajedničkog intervjua za Access na crvenom tepihu. Glumac se tada brzo udaljio od svoje žene i bilo mu je vrlo neprijatno, pa ju je više puta zamolio da prestane to da radi.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri