Šta se desilo Katarini Šišmanović? Godinama je nema u medijima, a sinoć je izašla iz ilegale – i nikad lepše nije izgledala

Marija Mladjen/ATAImages

Izdominirala.

Voditeljka Katarina Šišmanović pojavila se u javnosti prvi put posle dužeg vremena i to na koncertu hrvatskog violončeliste Stjepana Hausera u beogradskoj Areni.

Katarina se proslavila kao voditeljka emisije „Sve za ljubav“ koju je vodila u tandemu sa glumcem Milanom Kalinićem. Srca publike osvojila je svojom lepotom i šarmom, a budući da je pomenutu emisiju uspešno vodila od 2007. do 2017. godine prosto je postala njen sinonim i zaštitno lice.

Mnogi su je smatrali jednim od najlepših tv lica, a ostala je upamćena i kao voditeljka emisija kao što su „Zum“ na nekadašnjem trećem kanalu RTS-a, te „Zdravlje, zdravlje“, „Impuls“…

Nakon što joj je 2017. istekao ugovor sa produkcijskom kućom „Emotion“, Katarina je napravila pauzu od godinu dana, pa se kratko vratila da vodi kviz “ Ko je na vrhu“ na Pinku, takođe sa Kalinićem. A onda se potpuno povukla iz javnosti i sa televizije.

Zato je ovo pojavljivanje na koncertu sve iznenadilo, a fotografi su je sve vreme pratili u stopu.

Voditeljka se za javno pojavljivanje posle dužeg vreme odlučila za elegantan stajling i naravno, zablistala je. Katarina je naime ponela malu crnu haljinu u kombinaciji sa crnim čizmama na visoku potpeticu, dok je preko haljine ogrnula bež jesenji kaputić. Zaista nikad lepše nije izgledala.

Marija Mladjen/ATAImages

Inače, Katarina je svojevremeno bila u vezi sa biznismenom Milanom Popovićem, a onda je bila sa vlasnikom producentske kuće „Emotion“ Goranom Stamenkovićem, koji se posle nje oženio sa njenom koleginicom Anom Mihajlovski.

Zatim je stala na ludi kamen sa biznismenom Dejanom Kitićem iz Slovenije, a venčanje je organizovano u Dominikanskoj Republici. Međutim, razveli su se posle samo godinu i po dana.

„Daljina je stvarno učinila svoje. Niti sam ja mogla da pređem da živim u Sloveniji, niti je Dejan mogao da se preseli ovde. Daljina je učinila svoje i mi smo se rastali. Tako je možda i najbolje. Putevi su nam se razdvojili i svako je krenuo svojom stranom. Kada već nismo mogli da opstanemo u budućnosti, to je najbolje rešenje za nas. Zaključili smo da će tako biti najbolje, i među nama zaista nije bilo nikakvih intriga. Posle svega mogu da zaljučim da je za brak neophodno da dvoje budu zajedno, a mi smo prečesto bili odvojeni“, rekla je svojevremeno za medije.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram