Srpski glumac na crvenom tepihu Mostre u kimonu na cvetiće

Poznati 06. sep 202111:30 > 11:34
Darko Perić
Darko Perić; Foto: Manuele Mangiarotti / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Paralelno s početkom emitovanja poslednje sezone serije koja ga je proslavila, Darko Perić se provodi u Veneciji kao zvezda Mostre.

Darko Perić, koji je Helsinkija učinio jednim od omiljenih članova bande španske hit serije „La Casa de Papel“, i u Veneciji je imao zapažen „nastup“ i već pri dolasku su ga poznati i manje poznati jurili za fotkanje.

Ipak, u večernjem izdanju svi reflektori su bili uprti u njega jer, dok su se drugi odmeravali u svojim svečanim toaletama, Darko je crvenim tepihom šetao kao po svom dvorištu – u svilenkastom kimonu na cvetiće, šarenim patikama i s naočarima za sunce.

Darko Perić
Darko Perić; Foto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

*

*

Cvetni kimono jeste aktuelni trend, mada ga dosad nismo baš viđali na muškarcima, ali Darko od starta ruši predrasude – pa zašto ne bi i tu da je ovaj komad rezervisan za devojke.

Perić je iz Kladova, ali je još 1995. godine otišao da živi u inostranstvu. Prvu televizijsku ulogu dobio je u seriji „Mar de plástico“, zahvaljujući kojoj je i dobio poziv da glumi u svetskom hitu „La Casa de Papel“, gde je bio jedan od „ludih Srba“, malo i psovao na našem jeziku, ali zahvaljujući specifičnom izgledu i imidžu „istetoviranog snagatora mekog srca“ postao miljenik publike celog sveta.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram