Smešna demonstracija Megan Foks da nije ubrizgavala botoks

Megan Fox Foto:printscreen/femmeiconz

Megan Foks već godinama pokušava da dokaže obožavaocima da ne koristi botoks. Na mrežama čak ima album pod imenom "Stvari koje ne možete da uradite sa svojim licem kada imate botoks“.

Dokazujući da je prirodno lepa, Megan Foks je još 2011. postavila seriju fotografija na svoju zvaničnu Fejsbuk stranicu. Fotka se nalazila u albumu „Stvari koje ne možete da uradite sa svojim licem kada imate botoks“ – gde se glumica namrštila kako bi pokazala da može da nabora čelo.

Megan Fox Foto:printscreen/femmeiconz

U junu 2010, Foks je rekla magazinu Allure da nikada neće podleći kozmetičkim zahvatima kako bi poboljšala svoj izgled.

„Moje usne su moje usne“, rekla je ona, negirajući upotrebu botoksa i filera za kreiranje njenih punih usana.

„Ohrabrila bih svakoga da prvo razgovara sa terapeutom, da pokuša da shvati odakle dolazi ova želja, jer mnogo puta to nije povezano sa vašim zubima, nosom ili bradom. Operacija vam neće ublažiti tu nesigurnost“, dodala je Megan.

Megan Foks, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, Megan već godinama odlazi kod čuvenog dr Diamonda koji „ulepšava“ poznate.

On je dvostruko sertifikovani plastični hirurg, koji izvodi sve, od injekcija botoksa do kompletnog zatezanja lica koji mogu da koštaju skoro 75.000 dolara.

Dr Džejson B. Dajmond nije nepoznanica za poznate ličnosti, pošto je ‘radio’ mnoge Kardašijanke i Krisi Tajgen, i njima slične.

Megan Foks, 2005, Foto: Peter Kramer / Getty images / Profimedia

Ipak, kada pogledamo fotku iz 2005. godine, promene su evidentne. Botoks, zatezanja, fileri…sve to je okej i svaka poznata ili anonimna žena može da donese odluke o sebi, ono što je sporno je što zvezde često imaju potrebu da nas ubeđuju kako ništa nisu radile. Zašto?

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram