Prve fotografije Lejdi Dajane i njenog ljubavnika iz serije „Kruna“

Lejdi Di i Dodi Al Fajed
Lejdi Di i Dodi Al Fajed, Foto: ANGELI-JACOVIDES / Bestimage / Profimedia

Sa uzbuđenjem iščekujemo novu sezonu.

Isplivale su fotografije sa seta nove sezone serije „Kruna“, na kojima prvi put imamo priliku da vidimo glumce Elizabet Debiki i Kalida Abdala zajedno kao princezu Dajanu i Dodija Al Fajeda.

U toku je snimanje šeste sezone popularne Netflixove serije „Kruna“, a sada su isplivale i prve zajedničke fotografije glumaca koji glume omiljenu princezu naroda i njenog ljubavnika.

Foto: Alfonso Vega / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Snimljeni su dok su rekreirali scene sa njihovog odmora na jugu Francuske u julu 1997. godine, na koji je Dajana povela i sinove Harija i Villijama, a ekskluzivne fotografije sa seta objavio je Dejli mejl.

Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

*

Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Elizabet i Kalid na fotkama neodoljivo podsećaju na Dajanu i Dodija i teško je poverovati da to nisu zapravo oni, dok su i Rufus Kampa i Vil Povel verno oslikali tada još maloletne prinčeve Villijama i Harija.

Scene su snimane na Majorci, dok su na odmoru zapravo bili u Sen Tropeu, a uživali su na megajahti Dodijevog oca Muhameda Al Fajeda.

Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Samo mesec dana nakon ovog odmora, Dajana i Dodi izgubili su živote u tragičnoj saobraćajnoj nesreći u tunelu u Parizu, dok su bežali od paparaca.

Foto, Elizabeth Debicki: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šesta sezona serije „Kruna“, u kojoj ćemo gledati ove scene, izlazi sledeće godine, dok ove jeseni na Netflix stiže dugo iščekivana peta sezona, piše Dnevnik.hr.

Foto, Elizabeth Debicki: Click / Dean / SplashNews.com / Splash / Profimedia

***

Bonus video: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

TikTok

Pinterest

Instagram