Slika Dženifer Aniston sa mature dokazuje da svaka žena može da smuva Breda Pita

Jennifer Aniston Foto: DOBN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovo je preslatko.

Dženifer Džoana Aniston, rođena 11. februara 1969, ostvarila je sjajnu karijeru koja se proteže na preko tri decenije, a njena uloga Rejčel Grin u kultnoj televizijskoj seriji Prijatelji ju je katapultirala među najveće svetske zvezde.

Aniston
Foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Rođena je u porodici glumaca – Džona Anistona i Nensi Dau, a svoj put u svet glume Dženifer Aniston započela je u ranoj mladosti, ulogom u filmu Mek i ja 1988. godine.

Fotografija Dženifer Aniston sa mature iz 1987. godine je šarmantni dokaz da svaka žena može da smuva svog Breda Pita.

Na maturu glumica je išla sa momkom koji se zvao Klemensom Vustom. Ako pogledate fotku Breda Pita sa mature, videćete da su još tada mogli da budu odličan par!

Van velikih i malih ekrana, život Dženifer Aniston je bio podjednako buran. Od praktikovanja Hatha joge i Budokan karatea do zalaganja za političke ciljeve koji su joj bliski. A onda, tu su i veze sa Bredom Pitom i Džastinom Teruom, kao i insistiranje javnosti na tome da nije postala majka, na šta je Aniston u više navrata reagovala pokušavajući da skine društvene pritiske sa žena.

Glumica je rekla da je prošla kroz težak period u 30-im i 40-im godinama života, jer su mediji pratili svaki njen korak.

Aniston
Foto: ROSS / Backgrid UK / Profimedia

„Pokušavala sam da zatrudnim“ rekla je.

U intervjuu za magazin Allure rekla je da bi volela da ju je neko posavetovao da u mladosti zamrzne jajne ćelije.

Aniston
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

„To je bio veliki izazov za mene, pokušaji da zatrudnim. Tokom svih tih godina spekulacija, bilo je zaista teško. Išla sam na vantelesnu oplodnju, pila kineske čajeve“, rekla je Aniston.

Objasnila je i da ne žali zbog svega što je pokušala.

„Sve bih dala da mi je neko rekao: ‘Zamrzni jajne ćelije, ali taj voz je prošao'“.

U istom intervjuu govorila je i o tome da mediji mogu biti okrutni prema ženama u šoubiznisu koje nemaju decu i da su stvorili narativ kako je ona sebična i da brine samo za karijeru.

„I ne daj Bože da je žena uspešna i da nema dete“, dodala je.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram