Slavne ličnosti koje su slučajno postale poznate

poznate ličnosti
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Neki kažu da su imali ludu sreću da naiđu na prave uloge, na prava poznanstva i da ugrabe pravi trenutak.

Verovali ili ne, neke slavne ličnosti su sasvim slučajno postale poznate. Na primer, Dženifer Aniston je danas jedna od omiljenih holivudskih glumica, a pre nego što je igrala u seriji Prijatelji okušala se u mnogim ulogama, koje nisu bile uspešne. Jednog dana, ona je naletela na Vorena Litlfilda, koji je bio glavni na jednoj televiziji, i pitala ga da li će ikada imati veliku ulogu. Ubrzo nakon toga je pozvana na audiciju za seriju Prijatelji.

U studentskim danima Bred Pit je studirao novinarstvo, ali je napustio fakultet dve nedelje pre diplomiranja. Svetska slava nije stigla odjednom. Pristajao je na svaki posao, samo da plati račune. Radio je kao maskota u kafiću u kostimu kokoške i vozio je plesačice na momačke večeri. Prema rečima glumca, ovi poslovi su mu dali šansu da pronađe prave kontakte i doveli ga do profesora glume Roja Londona koji mu je pomogao da otkrije svoj talenat i dobije prve uloge u filmovima, piše portal Mogu ja to sama.

Kejt Mos je upoznala skauta za modele na aerodromu. Kao mlada devojka, nije ni sanjala da će postati jedna od najpopularnijih manekenki na svetu. Priznala je da se nikada nije divila svom izgledu – bila je stidljiva zbog svog osmeha i visine. Sve se promenilo onog trenutka kada je manekenka Sara Dukas verovala u nju i kada je prepoznala njenu lepotu.

Žizel Bundšen je ručala u Mekdonaldsu i tog trenutka se njen život promenio. Ona je rođena i odrasla je u jednom malom graduna jugu Brazila i sa 13 godina se upisala u školu manekenkstva, samo kako bi otišla u San Francisko. Kada je stigla, otišla je u Mekdonalds da se odmori i pojede nešto, jer ga nikada do tada nije posetila. Tamo joj je prišao manekenski agent i pitao je da li je zainteresovana za manekenski posao. „Nikada nisam videla modne časopise“, odgovorila je. Ali kasnije, nakon konsultacija sa svojom mamom, pristala je i to joj je otvorilo vrata uspešne budućnosti.

Eva Mendez nije slutila da će njena karijera započeti tako što će prijatelju učiniti uslugu. Ona je zamoljena od strane prijatelja da bude model i on je kasnije napravio njen portfolio. Agent koji je kasnije video te fotografije bio je zapanjen njenom lepotom i veoma brzo je dobila nekoliko sporednih uloga.

BONUS VIDEO: MONIKA BELUČI

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram