Brat Breda Pita izgleda kao njegova voštana figura

bred pit
Foto: Profimedia

Malo ko vidi da je i on zgodan frajer.

Jedna vrlo zanimljiva konstatacija odnedavno privlači pažnju na internetu – brat Breda Pita izgleda kao voštana figura Breda Pita iz muzeja u Jagodini.

I zaista, kada pogledamo fotografiju na kojoj su jedan pored drugog Bred i njegov mlađi brat Dag, deluje kao da je Dag deo postavke nekog muzeja voštanih figura.

Ili eventualno, što reče neko, kao Bred greškom opran na 90 stepeni, pa su mu se malo skupile crte lica.

A šta bi bilo da mu brat nije Bred Pit?

Oni koji uopšte znaju da Dag postoji, odavno ističu kako je on zapravo dobar frajer.

I možda bismo svi, kad se pojavi neka njegova fotografija, inače videli samo lepog čoveka. Ali on ima tu nesreću, što se tiče prvog utiska, da mu je brat jedan od najlepših i najzgodnijih muškaraca na planeti.

I samim tim, kad god ga neko prvi put vidi ili upozna, bez sumnje ga makar i nesvesno uporedi sa Bredom. I onda mu nađe sitne mane kojih možda zapravo i nema.

Iako Dag možda nije toliko poznat i lep kao njegov stariji brat, mnogi kažu da je on možda čak i velikodušniji od Breda.

Vrlo je uspešan u IT svetu i procenjuje se da poseduje oko 240 miliona dolara, tek nešto manje od svog brata.

Kao i njegov brat, Dag Pit je takođe strastveni filantrop. Iskoristio je svoju karijeru da onima sa manje sreće pruži nešto. Učinio je mnogo plemenitih stvari da pomogne deci beskućnicima u rodnom Misuriju. Jednom prilikom, kad je čuo za siromašno dete koje su ismevali u školi jer nosi pantalone svoje majke pošto nije imalo ništa drugo, Dag je osnovao neprofitnu organizaciju koja danas pomaže brojnim školama. Preko milion dece je tako dobilo pomoć.

On pomaže i da se milionima u Africi obezbedi čista voda. Dag se takođe spustio biciklom niz planinu Kilimandžaro kako bi prikupio 750.000 dolara koje je donirao projektima čiste vode u Tanzaniji.

Foto: Adam Bettcher / Getty images / Profimedia

Tako Dag, daleko od očiju javnosti, radi velika dela, a velika podrška mu je supruga Lisa sa kojom ima troje dece.

BONUS VIDEO: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram