Skupštinska modna pista: Ovo su poslanice o kojima bruji Srbija

Poznati 03. avg 202207:04 > 09:09
Foto: Printscreen Instagram/1.stasa, Printscreen Instagram/sandra_bozic, Promo

Izazivaju pažnju gde god da se pojave.

Narodna skupština iz godine u godinu ima sve više poslanica što izaziva dosta pažnje u medijima. Čim kroče u Skupštinu one postaju nova glavna tema kojoj se pristupa iz raznih uglova. Jedan od tih uglova je definitivno i modni.

Za žene koje se bave politikom postoji određena kultura odevanja – koje se jedne striktno pridržavaju, dok druge i ne mare toliko za pravila. Tako neke naše poslanice umeju da unesu određenu dozu živosti u formalno oblačenje. S druge strane, tu su i one koje, kako mnogi tvrde, izgledaju neprimereno. Nažalost, ne govori se toliko o njihovom radu i stručnosti, već više o tome kako su se obukle.

Sjajno je što imamo više žena u Skupštini ali ne smemo zaboraviti da su one tu da bi odlučivale o našim životima, a to što su možda atraktivne, trebalo bi da bude sporedna, a ne primarna stvar. A ovo su glavne zvezde tabloidnih naslova.

Staša Stojanović

U proteklih nekoliko dana, narodna poslanica koja je bila tema broj jedan u većini medija je definitivno Staša Stojanović.

Njen story sa instagrama na kom pozira i pući usne u Skupštini izazvao je lavinu komentara.

Ona je na dan konstituisanja ovog tela obukla crvenu haljinu koju je uparila sa crnom torbicom i klasičnim crnim lakovanim salonkama, što su mnogi ocenili kao dobitnu kombinaciju.

Staša jako glasno podržava vladajuću stranku i već sad se može zaključiti da od nje možemo da očekujemo sve samo ne umerenost.

Draginja Vlk

Draginja Vlk je mlada poslanica o kojoj će se sigurno pričati. Videćemo šta će uraditi sa svojim poslaničkim mandatom, ali ono što trenutno možemo reći je da je njen autfit sa prve sednice bio upadljivo osveženje.

Komplet odelo neobičnog kroja i klasična bela košulja su neočekivan, ali pun pogodak za jedan takav događaj. Želimo joj da bude jednako britka u borbi za poštovanje zakona i prava žena.

Sandra Božić

Sandra Božić je verovatno najpoznatija SNS plavuša koja na Instagramu ima preko 16 hiljada pratilaca.

Na osnovu njenih modnih izbora možemo zaključiti da su joj lagane košulje i bluze omiljeni odevni predmet.

Takođe, jako pažljivo bira boje koje ističu kosu po kojoj je prepoznatljiva.

Zahvaljujući svom izgledu, iz dana u dan je sve popularnija. Nadamo se da će tu popularnost iskorititi da poboljša položaj ne samo žena, već svih članova društva koji su ugroženi.

Bonus video: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera