Skandalozna unuka prvog ruskog predsednika proslavila rođendan

Foto: Printscreen/Instagram/@yumashkaa

Marija Jumaševa proslavila je 21. rođendan.

Unuka Borisa Jeljcina koji je bio prvi predsednik Ruske Federacije od 1991. do 1999. napunila je 21 godinu.

Na Instagramu je objavila nekoliko fotografija – na prvoj pozira s tortom, a pažnju je privukao muškarac pored nje koji ju je fotografisao.

View this post on Instagram

A post shared by masha yumasheva (@yumashkaa)

„Hvala svima na ljubavi povodom rođendana, želim mir“, napisala je Maša u opisu objave, a pratitelji su joj u komentarima čestitali.

Inače, Marijin ljubavni život je velika misterija i privlači mnogo pažnje svetskih medija. Ona se nedavno pohvalila putovanjem u Japan, a društvo joj je pravio dečko kojeg inače ne pokazuje. Nije poznato ko je on i koliko dugo su zajedno, a strani mediji pišu da je stariji od nje.

A da Maria voli starije pokazala je pre nekoliko godina kad su je povezivali s fudbalerom Fjodorom Smolovom. Njoj je tada bilo 17 godina, a njemu 29. Igrač moskovskog Dinama izazvao je skandal kad je prvi put objavio njihovu zajedničku fotografiju s plaže jer je ona tad bila maloletna.

View this post on Instagram

A post shared by masha yumasheva (@yumashkaa)

Tek 2020. njegova agentica je potvrdila da su on i Marija u vezi i da planiraju da se venčaju. Za vreme pandemije Fjodor je čak prekršio karantin u Španiji i avionom je otišao u Rusiju samo da bi video Mariju. Međutim, onda je stigla vest da je veza pukla, a par je izbrisao sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama, prenosi story.hr.

View this post on Instagram

A post shared by masha yumasheva (@yumashkaa)

Medijima sad ostaje samo da spekulišu ko je misteriozni crnpurasti momak koji je ovog puta ukrao srce prelepe Maše.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram