Severinine fotke pred koncert na Cetinju su čist seksepil

severina
Severina Foto: Instagram/severina

Severina je sinoć nastupala na Cetinju, a na društvenim mrežama je pratiocima pokazala kako se pripremala za susret s publikom.

Severina je za koncert na Cetinju birala veoma izazovan crni kostim, a opet je uspela da sve pratioce ostavi bez teksta.

Naravno, impresionirani su bili i posetioci koncerta.

A sudeći po slikama, Seve se za spektakl pripremala uz voće.

Izgleda da su na njenom meniju jabuke i grožđe nezaobilazni, a poslužili su joj za vrlo senzualne poze.

I štikla je završila na stolu.

“Noć skuplja vijeka”, napisala je Severina u opisu fotografija.

Ta njena poruka je zapravo naslov pesme Petra II Petrovića Njegoša, za koju književni kritičari i ljubitelji poezije kažu da je najbolja njegova pesma.

Ona je pritom jedina Njegoševa ljubavna pesma i stoga je prate brojna tumačenja i intrigantni zaključci.

Savremenici su zabeležili da je u susedstvu živela devojka koja se zagledala u prelepog vladiku, a i da on „ne preziraše te poglede”. Vladiku je privuklo što nije bila „plašljiva jarebica”, kao tadašnje crnogorske devojke, već je bila „žena mlada, ali soko sivi”.

Ne zna se kako se ta lepotica koja je ovladala srcem crnogorskog vladara zvala, ali zna se da je vladika kasnije napisao svoju jedinu ljubavnu pesmu koju je kasnije nosio i skrivao ispod svešteničke mantije „na strani srca”.

Nakon što se pisalo da je Njegoš lično spalio svoju jedinu erotsku pesmu, ona je ipak nađena u njegovoj književnoj ostavštini i objavljena je 1913. u Bosanskoj vili.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram