Severinina majica iz Vrnjačke banje šalje jasnu poruku

Poznati 21. jul 202110:02 > 10:18
Severina
Severina Foto:E-Stock/Stanislav Nedelja

Širom sveta, fanovi Britni Spirs glasno zahtevaju da čuvenu pevačicu oslobode ugovora koji ima sa ocem, a koji je sprečava da živi svoj život onako kako ona želi. Među poznatim ličnostima koji su joj pružili podršku je i Severina!

Seve je nastupala u Vrnjačkoj banji, a njen autfit je bio veoma zapažen – jer je nosila majicu sa snažnom porukom.

Pevačica je pružila podršku svojoj slavnoj koleginici, tako što je odabrala da ponese belu oversize majicu sa natpisom „Britney“.

Američka pop zvezda se već 13 godina bori za slobodu od svog oca koji a ima surovo starateljstvo nad njom. Njen otac Džejmi Spirs u potpunosti kontroliše njene finansije još od 2008. godine.

Severina je modnim potezom dala do znanja da se saoseća sa tragičnom sudbinom Britni Spirs. Istovremeno, njen autfit je bio veoma šik.

Majicu je strukirala efektnim kaišem, a nosila je i helanke upečatljivog dezena.

Kombinovala je dva printa odabravši i blejzer u leopard printu.

Inače, Britni je nedavno imala javno svedočenje u kojem je otkrila da njen otac i menadžement tim u potpunosti kontrolišu njen život. Tvrdi da su joj oduzeli pasoš i zabranili da telefonira, te da su joj prisilno ugradili spiralu i da joj brane da ostane u drugom stanju.

„Neću nastupati sve dok moj otac može da kontroliše šta oblačim, kako izgledam, o čemu razmišljam“, napisala je Britni na Instagramu.

***

Bonus video: Bezvremenska lepota Monike Beluči

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram