Sestra Jelene Đoković je prelepa, a ne viđamo je u javnosti

Jelena Đoković
Foto: Ella Ling/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Brineta koja obožava konje i putovanja.

Jelena je trenutno jedna od najpoznatijih žena Srbije.

Ona i Novak uvek privlače pažnju, što svojim nesvakidašnjim izborima i načinom života, a sećamo se i nedavnih problema u Australiji na koje je Novak naišao.

Tada je, kao i uvek, Jelena ostala uzdržana, a o njenom ličnom životu se inače ne zna mnogo. Mnogima nije poznata ni činjenica da ona čak ima mlađu sestru, koja je prelepa i dosta liči na nju.

Marija Ristić bila je primećena od strane javnosti i medija nakon što je na jednom US Openu pratila i navijala za svog zeta. Mnogima nije bilo jasno ko je lepa crnka, ali ubrzo se i ta misterija razrešila.

Ona je jedno vreme bila deo fondacije Novak Đoković, ali nakon što je odlučila da se povuče iz javnog sveta često je pisala na svom blogu i neki od naslova njenih tekstova su: ‘Istina o mitovima’, ‘Najčudnija tajna’, ‘Kako sam se zaljubila u Nicu’ – i tamo je delila svoje misli, motivacije i obrađivala je raznorazne teme. Poslednji tekst na blogu je objavila u januaru 2019. godine.

*

Aktivna je na društvenim mrežama i sudeći po njenom profilu dosta vremena provodi u prirodi, sa konjima i na putovanjima.

Marija je već nekoliko u srećnom braku sa suprugom Budimirom.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram