Senidah provodi januar na plaži u izazovnom crnom bikiniju

Poznati 21. jan 202209:34 > 09:36
Senida, Senidah
Senida Foto: instagram/senida_h

Senidah poslednjih nekoliko dana uživa na plaži na egzotičnoj destinaciji. Tokom ovih tmurnih januarskih dana ona vreme provodi u minijaturnom crnom bikiniju - i svi joj zavidimo na tome.

Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, svoje pratioce oduševljava novim sadržajem na svom Instagram profilu gde imamo priliku da uživamo ne samo u njenom savršeno isklesanom telu, nego i u prelepom licu bez šminke.

Ispod jedne fotografije poručila je kako je „veoma umorna“, ali na drugoj i da je „život bolji ispod palminog drveta“ – s čim se realno svi moramo složiti.

Ono što možemo primetiti da pored minimalnih zlatnih orglica ona nosi i bodi nakit – i to oko struka, koji je ne samo totalno u trendu nego i neverovatno seksi.

Kako kod nas vlada zima i mraz, dok ona uživa u tropskom vremenu – napisala je da je „prava džungla“ bolja od „betonske džungle“.

Dok su joj neki u komentarima skrenuli pažnju kako je januar, ali i „minus 7 u Sarajevu“, drugi su je obasipali komplimentima na račun njenog izgleda.

„Žena iz snova“, „Kakvo telo“, „Boginja“, „Previše si zgodna“, „Tako si zgodna i lepa bez šminke“, „S tobom je uvek leto“, i slični komentari su se samo nizali.

Podsećamo i da je Senidah poslednjih nekoliko meseci doživela razne neprijatnosti poput bacanja suzavca na nju u sred nastupa u Prnjavoru, kao i grozne preteće poruke. Možda se upravo zato prelepa pevačica povukla i odlučila na duži tropski odmor kako bi se sklonila od silne negative bar na neko vreme.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram