Seksi tajna „Boljeg života“: Poljubac Snežane Savić koji nije bio gluma

Bolji život
Foto: Printscreen/Youtube

Ko bi rekao?!

„Bolji život“ je kultna srpska serija koju su gledale generacije – a ne sumnjamo da će se i u budućnosti iznova i iznova pratiti na televiziji.

Snežana Savić je u toj seriji imala ulogu svog života, koja joj je definitivno odredila dalju karijeru. Oživela je Ninu Andrejević, fatalnu ženu zbog koje se Snežana i danas smatra jednom od najzavodljivijih glumica.

Čuvene se u njene scene s Bobom, odnosno Draganom Bjelogrlićem, a još uvek se prepričava seksi tajna koju je Snežana Savić otkrila u jednom intervjuu – a tiče se njihovog poljupca.

Snežana Savić Foto: Zoran Lončarević

Glumica je na pitanje koji kolega se najbolje ljubi odgovorila sledeće:

„Zavisi dokle ideš i da li je pravi poljubac. Sa Bjelom sam se pravo ljubila. Nije bio dogovor, otme se kontroli i on je takav čovek voli da glumi iskreno, valjda… Ne znam“, otkrila je Snežana.

Zanimljivo je da je uloga Nine prvo ponuđena Lepoj Breni, koja ju je odbila zbog obaveza.

„Nisam imala vremena da radim serije, pošto snimanje može da traje i dve godine, već samo filmove. Tada sam bila preokupirana nastupima i turnejom širom bivše Jugoslavije i sveta. Snežana Savić je veliki profesionalac i maestralno je odigrala ulogu, što ja sigurno ne bih umela“, rekla je Brena.

***

BONUS VIDEO: Hana Selimović o golotinji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram