Šeherezada i Onur i dalje se obožavaju – ali nju nećete prepoznati

Poznati 09. avg 202215:16 > 15:20
Foto: Šeherezada i Onur, Credit line: Philippe Farjon / Visual / Profimedia

Jedna od najlepših turskih glumica.

Berguzar Korel jedna je od najlepših turskih glumica, koja se proslavila ulogom Šeherezade u seriji „1001 noć“.

Na setu serije upoznala je kolegu Halita Ergenča, za kog se udala 2009, a njihova ljubav i posle 13 godina i dalje cveta. Nakon godinu dana od venčanja, ovaj par je dobio sina Alija, kasnije Hana i na kraju ćerku Lejlu.

I dok glumicu pamtimo kao fatalnu crnku, uvek doteranu za crveni tepih, na njenim fotografijama na Instagramu poslednjih godina možemo da je vidimo u poptuno drugačijim izdanjima.

Kako deli svoj privatan život na ovoj društvenoj mreži na kojoj je prati preko dva miliona ljudi, Šeherezada ume često da nas iznenadi fotkama bez šminke, u kućnoj atmosferi ili u opuštenom izdanju. Primetno je da više nije mršavica, ali i da joj porodični život i te kako prija.

Tako možemo da vidimo da glumica sada ima par kilograma više nego na početku karijere, onima koji je pamte kao Šeherazadu čak je i neprepoznatljiva, ali i dalje odaje utisak negovane, lepe i pre svega srećne žene.

Šeherezada je na Instagramu znala da podeli lepe trenutke tokom trudnoće, sa odmora, a kada je u međuvremenu skratila svoju dugu kosu, naišla je na veliko iznenađenje svojih obožavalaca.

Ali i sa kratkom kosom i obraščićima, bež šminke, ova glumica pleni lepotom.

***

BONUS VIDEO: Robert de Niro – veliki glumac i oskarovac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram