Gde je danas zanosna Nikita koju smo svi obožavali

Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Svi je se sećamo iz hit serije u kojoj je igrala tajnog agenta i ceo svet je bio lud za njom.

Peta Vilson se proslavila ulogom u TV seriji „La Femme Nikita“ pre više od 20 godina, gde je postala deo tajne organizacije. Kako je ceo svet bio lud za njom, ona u Holivudu nije mogla da se odmori. Glumica je glumila u još nekoliko filmova, a onda je 2012. odlučila da se povuče iz javnosti i započne privatni biznis.

Pokrenula je sopstvenu liniju donjeg veša i posvetila se sinu Marlouu, koga je dočekala sa scenaristom Demijanom Harisom.

Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Od Damijana se razvela 2002. godine, a na vrhuncu popularnosti povezivala se sa mnogim poznatim muškarcima. Šuškalo se da je fatalna plavuša zavela muzičara Mika Džegera i glumca Rasela Kroua.

Prema onome što su tada pisali mediji, ni Vladimir Putin nije mogao da joj odoli, a paparaci su ih svojevremeno uslikali zajedno. Navodno joj je poklanjao silne skupocene poklone.

Foto: AFP / AFP / Profimedia

Peta Vilson danas ima 51 godinu.

Nikita kao Petin zaštitni znak

Bila je na audiciji za „La Femme Nikita“ i izabrana je za glavnu ulogu među 200 glumica. Zbog njenog atraktivnog izgleda, dubokog glasa i poznavanja borilačkih veština, rediteljka je odlučila da je Peta najbolji izbor za Nikitu, junakinju TV serije po istoimenom francuskom filmu. Serija je emitovana od januara 1997. do marta 2001. i stekla je milione fanova širom sveta.

Ostvarila se i kao dizajnerka

U maju 2012, ova bivša manekenka visoka metar i osamdeset ostvarila je još jedan san – kreirala je brend donjeg veša po imenu Vilie Vilson. Glavna prodavnica se nalazi u Los Anđelesu. Svaki komad donjeg veša je unikat i napravljen od kvalitetnih materijala, poput čipke iz Francuske ili somota iz Švajcarske. Sudeći po utiscima kupaca, usluga koju dobijate u radnjama Vilie Vilson je na veoma visokom nivou, piše Affairpost.

Čini se da Peta napreduje sa svojim brendom. Danas je Australijanka posvećena dizajnu i verovatno nećemo videti ništa od nje na TV ekranima, osim ako ne dobije zaista dobru ponudu. Njenu trenutnu neto vrednost izvori procenjuju na oko 10 miliona dolara.

Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Najviše profita ostvaruje od glume, ali s obzirom na to da njen brend postaje sve uspešniji, nema sumnje da će joj to doneti značajnu zaradu.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram