Saveti Jelene Đoković za produktivnost koji uvek važe

jelena đoković
Jelena Đoković Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Još davno je podelila sliku na kojoj se vidi kako izgleda njen radni sto, uz tekst iz kog možemo nešto da naučimo i savete za bolju produktivnost koji uvek važe.

„Ovo je tipična greška koju pravim dok radim – ne govorim o veoma neurednom radnom stolu” – tako je Jelena započela Instagram post, te iako mnogi misle da je uredan sto mnogo bolji za produktivnost – ovo ne važi za svakog pojedinca.

Zdrave grickalice

Kako bi njen dan bio produktivniji i ona bila efikasnija, svoje grickalice drži spremne pored sebe – kako ne bi prekidala svoj radni tok. U svakom slučaju, ona naglašava koliko je važno da to budu zdrave grickalice – kako ne bi svom stomaku činila medveđu uslugu.

Ustajanje na svakih sat i po

Kako i sama ističe, možda nije najbolja navika da sve grickalice drži na radnom stolu – možda bolje u frižideru. Jer čak iako bi to prekidalo njen radni tok, bolje je ustati, prošetati se i protegnuti na putu do frižidera i grickalica, nego ostati zakovan za sto satima.

Vrlo jednostavni saveti, ali mogu dosta pomoći. Na kraju krajeva, vidimo koliko Jelena radi – tako da se sigurno nešto od toga isplati.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram