Sara Džesika Parker konačno progovorila o svađi sa Kim Katral

seks i grad
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

"Vrlo je bolno."

Sara Džesika Parker konačno je progovorila o svom „veoma bolnom“ razdoru sa bivšom koleginicom iz serije „Seks i grad“ Kim Katral.

„Prilično je jednostavno, znate? Biću jasna koliko mogu. Veoma je teško pričati o situaciji sa Kim jer sam bila toliko oprezna, ne želim da kažem bilo šta što je neprijatno“, počela je Parker (57) u jednom podkastu, priznajući da je ranije bila zatvorena o problemima između njih dve.

Tenzija između vodećih dama serije Seks i grad nije bilo sve do 2017. godine kada je Kim postavila određene zahteve pre pristanka za treći nastavak filma.

„Prvo nisu uspeli da se dogovore, pa nismo snimili film jer nismo želeli da to uradimo bez Kim“, tvrdi Parker, a prenosi PageSix.

„A iz studija tako nisu hteli, pa se sve raspalo.“

Sara je, suprotno Kiminoj izjavi, dodala i da Kim nije rekla „ne“ filmu, već su iz studija rekli „ne“ filmu.

To je suprotno onom što je ranije izjavila Katral – da je odbila ulogu zbog nedolične priče između njene junakinje Samante i Mirandinog sina tinejdžera, Brejdija.

Stvari su se zaoštrile kada je Sara izjavila saučešće Katral nakon smrti njenog brata da bi dobila odgovor da je licemerna. Katral je dodala i da njih dve nikada nisu bile prijateljice.

„Provela sam mnogo godina radeći i trudeći se da uvek budem pristojna prema svima na snimanju, da brinem o ljudima, da budem odgovorna prema drugima, i svojim poslodavcima i ljudima za koje sam odgovorna kao producentkinja“, rekla je Parker u podkastu.

„I jednostavno niko drugi nikada nije pričao o meni na taj način, tako da je to veoma bolno“, kazala je Sara.

BONUS VIDEO: Madona

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram