Sanja, Ksenija i Ivana pre nego što su ušle u Hurricane – i sad kad izlaze

Poznati 05. maj 202212:03 > 12:10
Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Uraganke se i zvanično razilaze.

Na vest da se grupa Hurricane raspada i da će tri pevačice od septembra krenuti svaka svojim putem, „cepa“ se slika na kojoj crnka, plavuša i riđokosa u atraktivnim kostimima predstavljaju Srbiju na Evroviziji. Izgledale su „kao jedna“, međutim, iza scene nikakva plastična hirurgija nije mogla da „ispegla“ njihove karaktere.

„Njih tri jednostavno više nisu mogle zajedno da izdrže. U pitanju je sudar tri potpuno različita karaktera koji su i te kako uticali na celu atmosferu u grupi… Za tri meseca će Hurricane grupa biti prošlost i one će se oprobati u solo karijeri“, rekao je medijima izvor blizak grupi.

Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

I možda je dobar trenutak da se setimo ko su bile Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić pre nego što su ušle u ovaj projekat – i pogledamo kakve izlaze iz njega.

Devojke su se okupile 2017. godine na audiciji za ženski R&B bend, a najširoj javnosti postale poznate nakon pobede na Beoviziji 2020.

Sanja Vučić je predstavljala Srbiju i na Evroviziji 2016. i mnogi su je tad znali kao pevačicu benda ZAA. Inače je iz porodice muzičara, a okušala se u različitim žanrovima, od alt roka, preko džeza, pa do crkvenog hora.

Sa bendom Hurricane je, doduše, značajno skrenula sa svog muzičkog pravca, a fizička i stilska transformacija je više nego očigledna.

Kseniju Knežević javnost je upoznala kao ćerku popularnog pevača Nenada Kneževića Kneza, pa smo mogli da vidimo i kako je izgledala kao klinka, kad je učestvovala na festivalima za decu… Pre nego što se pridružila Uraganu radila je sa Jalom Bratom i Sevdah Bejbijem i furala imidž „devojke iz kraja“.

U popularnom triju je bila „ona riđokosa“, mada sad više naginje smeđim i plavkastim tonovima.

Ivana Nikolić, višestruka državna prvakinja u plesu, od starta je bila česta tema i na mrežama uz potpis „hvala plastičaru“.

Ne krije da je imala brojne estetske korekcije, lako ćete naleteti na njene slike iz mladih dana i verovatno je nećete prepoznati.

U međuvremenu je i ona eksperimentisala s bojom kose, ali u Hurricane je ušla i izlazi kao atraktivna plavuša izvajanog tela, u šljokicama i na vrtoglavo visokim štiklama.

Kako se čini, Hurricane je za svaku od njih bio specijalno poglavlje i sigurno je da devojke izlaze izmenjene tim iskustvom ne samo fizički. Zato će biti posebno zanimljivo videti koje će puteve birati u daljim karijerama… No, o tom potom.

***

Bonus video: Konstrakta o slovu „Z“

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram