Sa kim se sve zabavljao Metju Peri i ko je Moli – žena sa kojom je zamalo ušao u brak

Foto: DIGGZY/JP / SplashNews.com / Splash / PLANET PHOTOS / Planet / AGENCE / Bestimage / Profimedia

Uprkos brojnim romansama, umro je sam.

Glumac Metju Peri, najpoznatiji kao Čendler Bing iz serije „Prijatelji“, preminuo je u 54. godini. Uzrok njegove smrti još nije poznat.

Peri nije bio oženjen i nije imao dece. Bio je samac u trenutku smrti, a njegova poslednja verenica bila je Moli Hurvic, sa kojom je otkazao veridbu 2021. godine.

Veza Metjua Perija sa Moli Hurvic bila značajno poglavlje u njegovom životu. Počeli su da se zabavljaju 2018. godine, a njihova ljubavna priča je na kraju dovela do veridbe u novembru 2020.

Peri je često pohvalno govorio o Moli, opisujući je kao „najbolju ženu na planeti“. Uprkos Perijevoj slavi, par je svoju vezu držao u tajnosti, a veridba je bila javna potvda njihove ljubavi.

Foto: DIGGZY/JP / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nažalost, nakon samo šest meseci odlučili su da se raziđu. Peri je naglasio da ponekad veze jednostavno ne funkcionišu, a Moli je glumcu poželela sve najbolje.

Ova veza imala je i radosne trenutke i bila izazov za Perija, deo njegovog putovanja kog se sećaju mnogi obožavaoci ovog sada pokojnog glumca.

Ko je Moli Hurvic

Moli je rođena 13. jula 1991, te je 22 godine bila mlađa od Metjua. Moli Hurvic je menadžerka u “Zero Gravity Management” u Los Anđelesu.
američka menadžerka i producentkinja, a živi u Njujorku i LA.

Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Sve devojke Metjua Perija

Peri je nakratko izlazi sa Valeri Bertineli, ali nikada zvanično nisu bili u vezi.

Metju je takođe imao romansu sa Trišom Fišer, polusestrom Keri Fišer.

Gvinet Paltrou i Peri imali su kratku aferu pre nego što su „Prijatelji“ emitovani 1994. godine.

Džulija Roberts je izlazila s Perijem, a njihova veza počela je tokom snimanja epizode “Prijatelji“. Međutim, raskinuli su posle nekoliko meseci.

Foto: AGENCE / Bestimage / Profimedia
Foto: AGENCE / Bestimage / Profimedia

Peri je bio u vezi s producentkinjom Gabrijelom Alan, koju je zvao Gabi, tokom perioda kada se borio sa alkoholom.

Džejmi Tarses, koja je preminula, bila je značajna veza za Perija. Podržavala ga je tokom njegove borbe sa zloupotrebom supstanci, ali su na kraju raskinuli.

Rejčel Dan bila je Perijeva devojka dve godine, a njihov raskid je bio prijateljski, uglavnom zbog njegove posvećenosti odvikavanju.

Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nataša Vagner, ćerka Natali Vud i Ričarda Gregsona, bila je Perijeva devojka, ali raskinuli su „jer mu je trebalo više“.

Foto: Byron Purvis / ADMedia / Profimedia

Peri je imao incident sa Kameron Dijaz na grupnoj večeri nakon što je bio „namešten“ sa njom. Slučajno ga je „udarila u lice“.

Najduže je bio u vezi sa Lizi Kaplan – šest godina. Razišli su se i Peri se kajao što se nije njome oženio, piše iitnotablealumni.com.

Moli Hurvic bila je poslednja žena sa kojom je Peri imao ozbiljne namere, raskinuli su veridbu 2021. godine zato što je Moli otkrila da je Peri slao poruke jednoj 19-godišnjoj devojci.

Uprkos slavi i brojnim romantičnim vezama, Metju Peri nikada nije postao roditelj.

BONUS VIDEO:

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram