Ko je lepa Ruskinja koja se zbog „Južnog vetra“ preselila u Beograd

"Miloš Biković mi je kao učitelj."

Ko god je gledao „Južni vetar 2: Ubrzanje“ sigurno je primetio atraktivnu glumicu koja igra devojku mlađeg brata Petra Maraša.

A ko je ona?

U pitanju je lepa Ruskinja Anastasija Everal, vrlo talentovana umetnica, koja se pored glume bavi i produciranjem – i ima vrlo interesantnu biografiju.

Rođena 17. marta 1995. u Moskvi, kao mala se sa roditeljima preselila u London. Zanimljivo je da je ona u porodici jedina devojčica od petoro dece.

Radila je kao negovateljica za siročad, životinje lutalice i osobe sa invaliditetom, ali i kao novinarka.

Više od 12 godina bila je veoma angažovana u modnoj industriji i profesionalnom plesu – igrala je balet i nastupala u moskovskim pozorištima. Onda se ipak okrenula glumi.

Obučavala se u prestižnom Drama Centru u Londonu, a školovanje nastavila na Institutu Lee Strasberg u Njujorku.

Glumila je u kratkim filmovima, a onda srpsku publiku osvojila ulogom u nastavku „Južnog vetra“, koji joj je prvi dugometražni film.

„Prošla sam kasting – samo sam im poslala video i dobila sam ulogu. Bila sam presrećna“, kazala je tada Anastasija.

Zbog uloge je počela da uči srpski jezik i istoriju.

„Miloš Biković mi je puno pomogao, on mi je kao učitelj. Izvrsno govori ruski jezik. Na tom snimanju svi imaju razumevanja i pomažu mi u svemu.“

Anastasija se usput zaljubila u našu zemlju.

„Ovde mi se najviše sviđaju ljudi. Srbija je dobra za život. Mogu da radim u Evropi, Americi, Rusiji, ali odabrala sam Srbiju. Hoću da živim ovde“, istakla je glumica pre nekoliko godina.

U jednoj emisiji je kazala da karijeru planira da nastavi u pozorištu u Beogradu, a kako je takođe navela, otvorena je i za ljubav.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram