Rođendan ćerke Kim Kardašijan pomera sve granice

Kim Kardašijan
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tematske rođendanske zabave za klince vrlo su popularne i među poznatima i među običnim svetom. Tad se deca obuku u crtane junake ili možda omiljene životinje. Ćerka Kim Kardašijan i njeni drugari su drugari su prešli tu igricu.

Kako se vidi na fotkama koje kruže društvenim mrežama, deca su se mirno poređala za slikanje, ali bez mnogo osmeha i radosti. Razlog tome je više nego očigledan – mala Nort Vest je malim gostima koji su došli na njenu proslavu naložila da se svi obuku u – kaku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine)

Kako kaže jedna korisnica Tvitera, od toga što je Nort Vest naterala drugare da se ovako obuku – mozak puca na milion delova.

Pratioci pišu i kako ništa drugo ne treba očekivati od Kardašijanki i Kanjea Vesta, da je svet odavno otišao dođavola, pa ovakve stvari ne treba da nas čude.

Međutim, ima i onih koji po internetu komentarišu kako je ovo genijalan potez i kako bi rado otišli na sličnu zabavu. Dodaju i da deca vole emotikone s kakom kad se dopisuju i da ovo nije ništa čudno.

A koliko je zaista sve to genijalno, fino govore izrazi lica ovih klinaca.

Inače, mama Kim je ove godine za mezimicu pripremila i poseban video – svojevrsni kolaž sa detaljima devojčicinog odrastanja.

Fanove je to oduševilo, ali ne i baku Kris Džener.

Naime, iako su Kardašijanovi sinonim za život pod lupom javnosti i za deljenje intime sa svetom, na čemu su se i obogatili, baka sada brine što mališani imaju sve manje privatnosti, pa skoro sve što urade prate milioni širom sveta.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram