Na fotkama Serene Vilijams s plaže svi gledaju u njenog muža

Poznati 14. jun 202115:03 > 17. jun 2021 14:23
Foto: INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Serena Vilijams je poraz na French Openu iskoristila za odmor s porodicom, a fotografi su ih snimili na plaži na jugu Francuske.

Serena Vilijams (39) je pre nekoliko dana stigla u Francusku na teniski turnir French Open, ali iako nije prošla dalje na takmičenju, ostala je da uživa u lepotama francuskog juga, piše Dnevnik.hr.

Teniserka se na plaži pojavila u jednodelnom šarenom kupaćem kostimu koji je u prvi plan istakao njenu figuru. S njom je bio i suprug Aleksis Ohanian, s kojim je razmenjivala nežnosti u pauzama između kupanja, a sa parom je bila i njihova trogodišnja ćerkica Olimpija.

Mnoge je iznenadio Aleksisov izgled, duža kosa i nekoliko kilograma viška, s obzirom na to da ga Serenina publika pamti kao zgodnog muškarca u top formi.

Serena Vilijams
Foto: Ian West / AFP / Profimedia

Par se navodno upoznao na doručku u jednom hotelu u Rimu na kojem se koosnivač slavnog Reddita pojavio mamuran, a njihova ljubavna priča zvanično je započela na leto 2015. godine. Godinu kasnije kleknuo je ispred bazena na kojem su se i upoznali, a glamurozno venčanje održano je krajem 2017. godine, dva meseca nakon rođenja njihove ćerkice Aleksis Olimpije.

Serena često svojom pojavom zaokuplja pažnju medija i dok nije na teniskim turnirima, a nedavno je razlog tome bilo prijateljstvo s vojvotkinjom od Saseksa Megan Markl. Serenino i Meganino prijateljstvo datira iz vremena pre nego što se ona udala za princa i često su isticale kako su jedna drugoj velika podrška, a teniserka je bila i na njihovom raskošnom venčanju.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram