Rođena sestra Elene Karić je potpuno drugačija od nje – krije se od medija u Srbiji, a izuzetno je uspešna u onome što radi

milena rakočević
Foto: Facebook/Milena Rakocevic

Starija ćerka Verice Rakočević, Elena Karić, dobro je poznata javnosti, ali mlađa ćerka Milena je sasvim druga priča – krije se od medija i živi u dalekoj Americi.

Za Elenu Karić svi dobro znamo da je ćerka čuvene dizajnerke Verice Rakočević. Mlađa ćerka Milena znatno je manje poznata na ovim prostorima jer ne želi da se medijski eksponira, a i jer dugo ne živi u Srbiji.

Naime, Verica je pre Veljka Kuzmančevića bila udata dva puta.

Posle Elene koju je dobila sa prvim suprugom Boranom Karamanom, sa Zoranom Rakočevićem je dobila sina Miodraga i ćerku Milenu Rakočević.

Milena je izrasla u talentovanu fotografkinju koja danas živi i radi u Njujorku. Njena specijalnost je fotkanje modela i taj njen rad je zasta vredan pažnje.

U početku je u Srbiji radila za domaće modne magazine, a onda se 2012. preselila u Ameriku i počela da radi modne kampanje. Naredne godine je uradila snimanje sa našom dizajnerkom Ines Janković kad je bila u poseti Njujorku.

Mediji su u međuvremenu pisali da je Milena u Njujork otišla sa dečkom i da su potom dobili sina, ali teško da ćete naći ijedan intervju sa njom…

Milena, koja je inače uradila i fotke Ane Nikolić i Nataše Bekvalac, studirala je fotografiju na Akademiji umetnosti u Beogradu i diplomirala 2005.

„Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi jer ćemo se slikati za novine. Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, ja nisam znala da Milena radi za Elle. Niko nije znao da je moja ćerka. Nijedan intervju u životu nije pristala da da. I dan-danas, svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne“, rekla je jednom prilikom Verica.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram