Verica Rakočević objavila fotografiju bez šminke u osmoj deceniji i svi su oduševljeni

Milan Maricic/ATAImages

Svaka čast.

Jedna od najpriznatijih srpskih modnih dizajnerki Verica Rakočević (75) već decenijama je prava modna ikona na našim prostorima.

Verica više od 10 godina uživa u skladnoj ljubavi sa svojim partnerom Veljkom Kuzmančevićem, a svoj mir pronašli su u kući na Avali.

Ona je poznata po svom vedrom duhu, a s vremena na vreme na društvenim mrežama podeli neke momente iz svog života.

Ovoga puta, čuvena modna dizajnerka je na Instagramu svojim pratiocima pokazala fotografiju u sasvim ležernom izdanju i bez trunke šminke na licu.

Skrinsot/Instagram/verica.rakocevic

Verica je još jednom pokazala da uprkos godinama ona i dalje izgleda odlično i da kad pogledate njeno lice nikada ne biste rekli da je u osmoj deceniji.

„Ja hoću da ličim na sebe“, napisala je Verica uz fotografiju, što je izazvalo lavinu oduševljenja njenih pratioca.

Inače,Verica je svojevremeno za Zadovolju pričala o teroru mladosti koji se u današnje vreme nameće.

„Lepo je biti mlad i videti sebe bez bora, pega, celulita i viška kože, ali je neprijatno i pomalo izaziva stid i sram kada znate da to u realnosti nije tako. Teror mladosti je ozbiljno degradirao ženu posle pedesete. Mislim da je groteskno upinjati se da posle pedesete ženini aduti budu oni koji pripadaju drugoj generaciji. Kada ste u javnom poslu i medijski eksponirani prinuđeni ste da prijatno izgledate, ali samo do one granice dokle vaša slika ne izaziva stid u vama. ”Fotografije varaju vreme”, što bi rekla Izabela Aljende“, rekla je Verica tada.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram