Razlog zbog kog je Nikol Kidman 16 godina krila slike s venčanja

nikol kidman
Foto: Profimedia

Nikol je nakon 16 godina pokazala nikad viđene fotografije venčanja s Kitom Urbanom.

Australijska gumica Nikol Kidman u aprilu 2006. udala se za muzičara Kita Urbana, a venčanje je proteklo daleko od očiju znatiželjne javnosti, te su gotovo svi detalji ostali skriveni. Sada je slavna glumica pokazala jednu od privatnih fotografija kojom je obeležila 16. godišnjicu braka.

Nakon razvoda od Toma Kruza Nikol je sasvim slučajno u Australiji na jednom događaju upoznala Kita koji ju je osvojio na prvi pogled. Iako je jednom prilikom rekla da mu je trebalo čak četiri meseca nakon toga da je kontaktira, ona se navodno zaljubila na prvu i od tada su zajedno.

Brzo nakon oga odlučili su i da se venčaju, a Urban je pak taj događaj opisao kao početak svog pravog života.

„Kada smo se venčali, tek tada sam počeo da živim“, rekao je kantri pevač.

Te 2006, nakon vrlo transparentnog braka s Kruzom, Kidman je žudela za privatnosti. Zato su svi detalji njenog slavlja s Kitom ostali u tajnosti. Par je uspeo da sve sakrije i da uživa u intimi, piše Tportal.hr.

Zato je ono što je sada na svom Instagram profilu lepa glumica pokazala mnogim fanovima zaista posebno. Reč je o fotografiji s venčanja kojom je Kidman odlučila da obeleži 16. godišnjicu braka s Kitom.

„Slatka 16. Sećam se ovog trenutka kao da je bilo juče“, napisala je Australijanka ispod fotografije na kojoj je vidimo kako u venčanici sa suprugom pali crkvene sveće.

Glumica je na svom venčanju neodoljivo podsećala na famoznu Grejs Keli. Odabrala je zalizanu frizuru s loknama, veo na glavi i nosila belu venčanicu na jedno rame, dok se njen dragi opredelio za klasično crno odelo.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram