Da li ovo znači raskid najkontroverznijeg para na svetu

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Megan Foks prvo je izbrisala sve fotografije na Instagramu sa verenikom Mašin Gan Kelijem, a zatim je obrisala svoj Instagram profil.

Glumica Megan Foks (36) i pevač Mašin Gan Keli (32) u vezi su od 2020. godine, a u januaru prošle godine su se verili i tako svoju vezu podigli na viši nivo.

Međutim, čini se da je glumica umesto venčanja odlučila da je kraj veze, ako je verovati njenim poslednjim objavama na Instagramu.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsetimo, pre samo nekoliko dana američka glumica je objavila kako je uzbuđena jer je njen verenik bio nominovan za nagradu „Grammy“ i na dodeli su se pojavili zajedno, delovali su prisno kao i uvek, međutim čini se da se bajka završila. Megan Foks je svojim pratiocima jasno dala do znanja da je s njima gotovo.

Par je, inače viđen na jednom događaju u Arizoni i sve je delovalo u redu. Međutim, nekoliko sati kasnije Megan je izbrisala sve njihove zajedničke slike s Instagrama, dok na profilu njenog verenika i dalje stoje zajedničke fotografije. Nakon toga je objavila niz atraktivnih selfija ispred ogledala.

Foto: SETH BROWARNIK / INSTAR Images / Profimedia

Na njenom poslednjem storiju se vidi pismo koje gori, i iako ne znamo na šta se odnosi, jasno je da stvari između nje i pevača nisu baš najbolje.

„Mogu osetiti sramotu, u tvom je dahu“, napisala je na Instagramu citirajući stihove pesme „Lemonade“ od Bijonse, za koju se veruje da je referenca na navodnu Džejzijevu prevaru.

Zatim je njen Instagram profil nestao, a na fan stranicama lepe glumice obožavatelji ne prestaju s komentarima, prenosi story.hr.

„Ako je neko nju prevario, nema nade za druge žene“, jedan je od komentara ispod ove objave.

***

Bonus video: Vuk i Dimitrije ocenjuju MAC autfite bez dlake na jeziku – ovo morate da čujete

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram